Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tanulási tippek? Technikák?...

Tanulási tippek? Technikák? 70 tételt kellene megtanulnom péntekig vizsgára.

Figyelt kérdés
Valakinek valami bevált szokás? S.o.S!

2012. jún. 19. 12:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekelne:D
2012. jún. 19. 12:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Erre nincsne csodaszer, hacsak ninics szivacsagyad. Én napi 5 tételnél többet sosem tudtam megtanulni.
2012. jún. 19. 12:34
 3/8 A kérdező kommentje:

nem is csodaszert várok hanem h mások h tanulnak, az érdekelne.. utolsó vizsgám pont a legszivatósabb tárgyból.

szóval valaki pls. !:D

2012. jún. 19. 12:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Először becsüld meg hogy mennyi az az anyagmennyiség amelyet legalább kettesre meg tudsz tanulni. Ezt pedig kezd el olvasni. Ha végére értél akkor kezd előlröl. Kb. 3 átolvasás szükséges ahhoz hogy megtanuld. A ráfordított idő kb 60-30-10 arányban álljon és próbálj közben memorizálni is.
2012. jún. 19. 12:40
 5/8 A kérdező kommentje:
utolsó, köszi!:)
2012. jún. 19. 12:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Jaj és a legfontodsabb. SOSE DOLGOZZ KI TÉTELT!
2012. jún. 19. 12:46
 7/8 A kérdező kommentje:
már mindent kidolgoztam,csak tanulnom kellene:S
2012. jún. 19. 12:47
 8/8 anonim ***** válasza:

70 tétel, kb. 140-180 oldal lehet, persze gondolom nem teleírt, A4-es oldalról van szó.

Reggel felkelsz kb. 8kor, kaja, pisi, kaki, leülsz és tanulsz. Majd felkelsz éjfélkor, lefekszel és csinálod tovább péntekig.

napi 23 tétel, simán kivitelezhető, mert kidolgoztad, ismered is őket, tanultál már róla...

Elolvasod majd felmondod. Addig ismételgeted, ameddig nem rögzül jól.

Továbbá érettségin kapsz majd forrást meg támpontot, marha egyszerű...

2012. jún. 19. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!