Mit tanulnál szívesebben? Festészetet, vagy grafológiát?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a festészet. Csak festőnél tudnék tanulni. A grafolgia is érdekel. Utóbbiból már elvégeztem egy évet tíz évvel ezelőtt, de nem tudtam hazaérni Budapestről, ezért abba kellett hagynom. Most dilemmázok: melyiket tanuljam. Érveket hoznátok fel?2012. aug. 30. 17:07
1/7 anonim válasza:
Te tudod,hogy melyiket szeretnéd jobban,mi nem dönthetünk helyetted.Ha rám hallgatsz ,akkor tanuld mindkettőt.Bár az is számít,hogy melyikben voltál tehetségesebb.
2/7 A kérdező kommentje:
Az rendben van, hogy én tudom, mit szeretnék, de a kérdést mégis azért tettem fel, hogy érveket halljak egyik és másik mellett, vagy ellen. Erről szólnak a kérdések, amiket itt a GYAK-on felteszünk. Vagy nem?
2012. aug. 30. 17:20
3/7 A kérdező kommentje:
Av festészetet még meg sem próbáltam. Valaha rajzszakköre jártam, ahol elég tehetséges voltam. De az már nagyon régen volt. Amatőr műgyűjtő vagyok, mindig is vonzottak a festmények. A grafológia viszont szintén nagyon izgat, mert érdekes.
2012. aug. 30. 17:22
4/7 anonim válasza:
Igazad van,meg lehet kérdezni,de számít,hogy mit írunk?Aszerint fogsz dönteni?
5/7 A kérdező kommentje:
Számít. Legalábbis mérlegelni fogok. Azért kérdezem.
2012. aug. 30. 17:26
6/7 anonim válasza:
Megkérdezhetem,hogy mennyi idős vagy,és hogy fiú/lány?
7/7 anonim válasza:
Szia! Én személy szerint grafológiát tanulnék, még pedig azért, mert az jobban érdekel. A festészet engem egyáltalán nem vonz. A döntés a te kezedben van, remélem valamicskét segítettem:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!