A Matulába vagy a Kokas Pálba járnál szivesebben?
Miért választanátok a matulát?
én, a kokast amiatt választanám, mert nem bírom a merev szabályokat, totál kikészülnék a matulában.
A Kokasban szabadság van. A Matulában -bár merev szabályok- de életre összekovácsoló élmények is.
Matula. De elfogult vagyok, hiszen az ő életüket ismertük. És mert nekem a közösség megtrató ereje fontos.
sztem a kokasban is vannak életre szóló élmények + közösségmegtartó erő is.
csináltak vmi nagy szent hurkát, ahol ilyenek vannak, ott van összetartás is, meg élmények is.
Matula. Azt ismerem, már "otthon" érezném ott magam. :)
De lehet, hogy ha valaki a Kokas Pálról írna egy ugyanilyen jó könyvet, akkor odamennék. :)
:D :D Ez a kérdés... :) Egyébként a Matulába mennék szerintem, még ha szigorú szabályok vannak is. Tök szívesen jártam volna mindig ilyen bentlakásos suliba, de ez valahogy kimaradt az életemből.
A Kokas Pál meg csak szimplán egy helyi állami gimnázium, oda nem lehet olyan "poén" járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!