Pótfelvételi S O S nem vesznek fel, ha többletponttal van meg a 249 pontom?
Figyelt kérdés
Ahová jelentkeztem 245 pont kell. SMS-ben megkaptam, hogy nem értem el a ponthatárt. Többletpont nélkül valóban nem, de az iskola ettől még felvehet?
Köszönöm a válaszokat.
2012. aug. 29. 19:19
1/8 anonim válasza:
nem nagyon értem.
inkább írd le h milyen többletpontod van, melyik szakra jelentkeztél stb stb.
2/8 A kérdező kommentje:
többlet nélkül 209 pontom van. tehát 40 többletpontom van.
209+ 40= 249.
tehát a 245 pontot a többletponttal együtt elérem... :/ akkor most ez hogy is van?
2012. aug. 29. 19:27
3/8 anonim válasza:
Ha azt az sms-t kaptad, hogy nem érted el a ponthatárt akkor nem vettek fel! Miből van többlet pontod?
4/8 anonim válasza:
jaaaaa. így visszaolvasva értem már a problémád.:D
nem vehetnek fel. előírás szerint többletpont nélkül kell meglennie a 240 pontnak. (persze ha nem felsőfokú szakképzésről van szó, mert ott a minimum 140 pont).
5/8 anonim válasza:
Ez azért van mert a minimum pontnak a többletpontok nélkül kell meglennie. Így esélytelen volt pályáznod mert 100% hogy nem vesznek fel.
6/8 anonim válasza:
Ha írták, hogy nem vesznek fel, akkor nem vesznek fel. Általános eljárásban nem felvételiztél, hogy ott nem derült ki, túl kevés a pontod?
7/8 A kérdező kommentje:
Cég küldött ki.
2012. aug. 29. 20:12
8/8 anonim válasza:
Hát, akkor érdemes lett volna utánanézni. De hogy jött össze ilyen kevés pontod? Hol dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!