Pásztó körül, merre van ruhatervezős középiskola?
Figyelt kérdés
Pásztó Nógrád megyében van S.Tarján előtt.:) Ruhatervező szeretnék lenni vagy valami olyasmi, mert érdekel a divat, a ruhák és a kúltúra:)Még van időm eldönteni hogy hova szeretnék menni, de hogy jobban tájékozott legyek ezért megkérdeztem! :)
12/L
2009. júl. 25. 19:29
1/5 anonim válasza:
Hát arrafelé sajnos nem sok minden van kereskedelmi meg ilyesmi szakközépiskolákon kívül. Nem nagyon hallottam hogy arra lenne ilyesmi.. szerintem Bp van legközelebb. Rengeteg kolesz is van, szóval ebből nem lehet akkora probléma.
2/5 A kérdező kommentje:
Aham, köszi! És úgy nem lehetne h: tesómnak most vettek anyáék házat pesten éshogy én nem koleszos lennék hanem esetleg ott laknék tesómnáál? Ja, és mi a neve annak a suli(k)nak ahol ilyesmit lehetne tanulni?
2009. júl. 25. 20:48
3/5 anonim válasza:
Mivel kiskorú vagy, nem biztos, hogy engedik.
4/5 anonim válasza:
Békéscsabai Evangélikus Gimnázium és Művészeti szakközépiskola --> textil szak
Elég normális suli és elviselhető a kolesz, és csütörtökön még a koli kaja is :D
5/5 A kérdező kommentje:
THX :)
2010. máj. 26. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!