Aki óvónőnek tanul az a fizetésből megélhet? És kb. mennyi a fizetése egy kisebb településen? 100. 000. ft felett lehet?
és nem elég ha hetedikesen te ezt akarod
mert még gyerek vagy és anélkül is játszadozol
szinte még most jöttél ki az oviból
"úgy értem, hogy egy munkáshoz képes aki nap mint nap a gyárban a saját életét kockáztatva orbitálisan nagy és veszélyes gépeket szerel"
- Ennyi erővel kussoljon mindenki, aki nem testőrként dolgozik egy afrikai ország elnöke mellett, vagy favágó szibériában.
1, telóról írtam ahol akkora a betű,hogy alig lehet megnyomni is,amúgy meg jól tudok írni!
Sokaknak köszönöm a választ,de van aki nem megértő,hát vannak ilyenek is, de elnéztem... amúgy meg mi az,hogy nem rég kerültem ki az óvodából már bocs,de 7 év szerinted nem kis idő??? különben is 1/2 év aztán választanom kell, hogy hova menjek tanulni iskolába,meg hogy milyen szakra nem?! akkor meg!?
hát igen de sokan 12 előtt döntenek
a gimibe az tök mind1 h milyen szakon vagy
majd meglátod
az általános után úgy se lesz olyan h ovónőképző
az csak az érettségi után van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!