Aki óvónőnek tanul az a fizetésből megélhet? És kb. mennyi a fizetése egy kisebb településen? 100. 000. ft felett lehet?
ó mamám! :D
Én már kisgyermek korom óta szeretnék lenni óvónő,nagyon jó taluló vagyok télleg! Apukám is mondta hogy az jóötlet,de szerintem akkor nem tudja h mennyit kers,kár,hogy csak ilyen keveset. És ott van olyan,hogy előléptetnek vagy vanami? ilyen nincs nem?
hát ne bízz nagyon benne
az hogy jó tanuló vagy azt meg másra is fordíhtahnád, mert ez egy egyszerű szak, könnyű bekerülni és igazából nem egy nagy tanulás
szerintem ne válaszd de te tudod
de már akkor is ilyen akartál lenni, amikor te voltál a gyerek az oviba? XD nagy elhatározás
úgy értem, hogy egy munkáshoz képes aki nap mint nap a gyárban a saját életét kockáztatva orbitálisan nagy és veszélyes gépeket szerel
vagy az orvos, aki életeket ment, tűzoltó, aki szintén saját életét kockáztatja, ugyanúgy mint a mentős
ahhoz képes lósz*rt se csinál már bocs
van benne igazság azért gondold át
nem kell ahhoz diploma, hogy valaki ovónő lehessen
70 évvel ezelőtt is megvoltak a gyerekek, és leeht, hogy egy egyszerű nénike volt az ovónőjük
vagy a mostani idősebbek vagy felnőtt emberek selejtek lettek azáltal, hogy nem egy "végig tanultam az életem" kiélt ember nevelte őket, hanem egy megbízható, de lehet feleannyit se tudó -úgyértem nem ért annyira a történelemhez - nevelgette, tanítgatta őket?
mert ha ezen az állásponton vagy akkor azzal is egyet kell értened, hogy a szüleink és nagy szüleink selejtek
így gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!