Gyógyszerészként ott lesz a nevem előtt, hogy dr?
Előző hozzászólónak:
Nem istenítem a gyógyszerészeket, de ha megtanulnál olvasni, akkor láttad volna, hogy én Pécsre járok és egyáltalán nincs könnyített élettan, ugyanaz van, mivel az orvosokkal ugyanarra az órára járunk és ugyanakkor vizsgázunk, mivel nincs külön kar, úgyhogy a magad nevében beszélj. Másrészt nem tudom te kivel, kikkel laksz, de én orvosokkal és látom, hogy ők mennyit tanulnak és mennyit én és ezt ők mondták hogy szerintük nehezebb ,mint az orvosi és a tanárok is. Szó sincs róla, hogy ne tisztelném őket. Én pedig büszke vagyok arra, hogy eljutottam az utolsó évemig és sajnos nem is 5-ös átlaggal, de 4,3-assal eljutottam idáig.
Már nem azért, de nektek tényleg ennyire szánalmasan sz.ar életetek van, hogy egymást oltogatjátok a gyakorin? Még egyszer: a gyakorin?? Komolyan ennél aljább oldal nem létezik a világon, erre ti, akik elvileg egyetemre jártok, diplomát fogtok a kezükbe kapni, egy ilyen oldalon egymást gyökerezitek orrba szájba, már napok óta, hogy jaaaj ez a szak sokkal nehezebb mint az, és én most sokkal jobb vagyok mint te vagy ti. (arról ne is beszéljünk, hogy ki hogyan dönti el mi az abszolút legnehezebb szak)
Ilyet óvodába utoljára tapasztaltam, amikor pistike behozta a 3 centivel nagyobb magasabb tininija teknőc figuráját, és azzal menőzött, hogy övé a nagyobb és a ő a király. Ki nem szrja le??
Vagy akkor íjra már le mindenki a pö.csméretét, hogy kinek mekkora, és akinek hosszabb az lesz a legjobb... Vegyétek már észre mit műveltek.
Mi csak informálódunk egymás Egyeteméről gyakorlatilag!! :)
Bizti azért mert szétunjuk magunkat így suli kezdés előtti héten, jövőhéten már tuti nem érünk rá ilyenekre... Nem igaz leendő kolléga? ektek mennyi gyaxit kell gyárban tölteni vagy mennyit kellett? Meg ott mit kellett csinálni, lehetett választani melyik részleg érdekel? Én már azt várom nagyon. Amúgy engem ez a laborkodás jobban leköt, mint a biosz része a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!