A felvétli eljárás díjának banki átutalása során a közlemény rovatba nemcsak a felvételi azonosítóm, hanem a nevem is bekerült. Azt olvastam felvin, hogy a közleményben csak az azonosító szerepelhet. Érvényes lesz-e az átutalásom?
Ha szerencséd van lesz egy szorgalmas alkalmazott aki a hibásnak feltüntetett átutalást megnézi és kijavítja.
Ha peched van a gép félrelöki és nagy ívben tesznek rá.
Akkor ugrott a pénzed és újra be kell fizetned.
Sajnos semmi, viszont ha teheted fizesd be újra pénzt és a felvételi végeztével a túlfizetést igényeld vissza, ennek kb 400ft a kezelési költsége és visszakapod a pénzt, az nem veszik el, csak a bizonylatokat kell bemutatni.
A felvi.hu-n azt hiszem van pontos leírása a visszaigénylésnek. Az a pénz legalább nem vész el efelől nyugodt lehetsz.
Na igen, én is betelefonáltam azzal hogy nincs folyószámlám, banki befizetést elfogadnak, a válasz igen volt, bankban meg közölték hogy ez nem így működik csak utalni lehet!
Remélem neked tényleg elfogadják, de én úgy tudom hogy a a befizetést számítógép könyveli el. Ugye országosan kb 30000 felvételiző befizetéséről van szó. Ha a gép nem fogadja el névvel együtt akkor válik kérdésessé hogy mit csinálnak vele, ez pedig az amit korábban írtam.
Te tudod de én nem 9000 ft miatt kockáztatnám a felvételimet, inkább visszaigényelném a túlfizetést utólag.
2 érettségire is jelentkeztem, emelt szintű matek és info, ami ugye 39000 Ft, ott is bekerült az érettségi iktatószám mellé a nevem... onnan is lehet-e pénzt visszaigényelni?
Semmiképpen nem szeretnék kockáztatni, viszont nem vagyunk túl jó anyagi helyzetben ahhoz hogy mégegyszer 39000-et befizessek.
Bár ezt nem tudom biztosra de szerintem onnan is vissza lehet igényelni a túlfizetést, ha hiba miatt fizettél 2x.
Viszont a felvi nem 39 csak 9 ezer bár az se kevés de kibírható.
Na igen ne parázzon, a saját felvételidre is ezt mondanád?
Vagy inkább menjen biztosra és visszaigényli azt a 9000-et?
De ha anyagilag nem megy akkor, hagyhatod hátha elfogadják, és ha mégsem a pótfelvételin megpróbálhatsz bejutni, igaz akkor már nem válogathatsz kedved szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!