Aki 24-26 éves korában már gyereket akar, annak "esélytelen" az orvosi?
Figyelt kérdés
Mert ugye 6 év + pár év szakosodás. Én meg már alapból 19 évesen kezdeném az egyetemet, mert nyáron van a szülinapom. Meg ha buknék is, akkor később is végezném el. Vagy tanulás közben meggondolnám magam a gyerekkel kapcsolatban? Lány vagyok.2012. aug. 15. 10:52
11/13 anonim válasza:
Én csak azt nem értem az egyhangú válaszok mellett meg még annyira sem, hogy ki pontozgat mindenkit le... :D Nem mintha különösebben zavarna, más témáknál megszoktam, de ez a kérdés nem szított különösebb vitát, tehát már nem értem. :D
12/13 anonim válasza:
11:
Én most lepontoztalak, mert foglalkozol vele. Engem nyugodtan lehet, nem érdekel.
13/13 anonim válasza:
Húúú, belehaltam! :)) Gondolom te is, hogy megosztottam az észrevételem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!