Segítség! Mikor válik egy tantárgy teljesítetté az egyetemen?
kapsz egy üzenetet...
Tisztelt Hallgató!
Tájékoztatjuk, hogy (amilyen szakra jársz pl: (jogász)milyen forma, nappali,) képzésén
a (tantárgy neve pl: Római jog) tárgyhoz tartozó Évközi /vagy Szóbeli vizsgára jegy eredményére (Jeles :D ) Bejegyzés dátuma:....
ennyi kb. :) és ki lesz pipálva a neptunodba, egy zöld pipával ;)
Szóval nem az érdekel hogy minimum kettes, mert az logikus, azt tudom. Hanem mi teszi hivatalossá a megszerzett érdemjegyet. A neptuni bejegyzés, vagy a vizsgalap?
Mert logikusan gondolva a neptun csak egy tájékoztató, ami itt számít, amit évekig őriznek az a jegy teljesítését igazoló vizsgalap, amit az ügyintézők és a tanárok tárolnak.
hivatalossá a neptunba történő bejegyzés teszi!!!
igen az a kis üzenet amit kapsz majd, hogy beírták a jegyed... :)
ez a hivatalos dokumentumm, olyan mint az "ellenőrző"... és bármikor kinyomtathatod az indexed.
szóval a kérdésedre a válasz a neptun!
mert hiába írta be a tanár a vizsgalapra a jegyed, cseszheted ha nincs bent a neptunban...
Írok akkor egy példát erre mert tényleg kissé bonyolultnak tűnhet a kérdés :P
Tegyük fel, hogy egyéni tanrenddel most megszerzek egy szóbeli vizsgával 5 kreditet. Viszont ezt csak január végén, a vizsgaidőszak idején írják be nekem a neptunba. Akkor hivatalosan mikor mondhatom azt, h megszereztem a kreditet? Akkor amikor levizsgáztam belőle, vagy január végén, mikor bejegyzik a neptunba? Mert sztem logikusan gondolva akkor teljesítek egy tárgyat ha sikeresen levizsgázok belőle... :) Na sztem így már érthetőbb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!