Egyetemeken hány százaléktól kettes egy tantárgy?
Ez intézményenként változik vagy központilag határozzák meg?
Van ahol elég a 40 % és olyan ahol 60 %-ot kell teljesíteni?
Tanártól függ.
Nekem pl volt olyan, hogy kimásoltam cakk um pakk a tanár által írt jegyeztet veszőre azonosan, de kihagytam egy fél mondatot :D Egyetlen 1 pici hiányjel volt a dolgozatban és természetesen egyes lett. Egy percig nem vitatkoztam :D
JAJ JAJ!
Köszi, szóval vitatkozni nem érdemes.
Vitatkozni egyáltalán nem érdemes sehol.
Meg kell tanulni elfogadni az eredményt. A munkahelyen is ha egyszer vitatkozni kezdesz a főnökkel, hamar repülsz.
Amúgy pedig elég változó.
Van ahol 40%, van ahol 60% de akár olyan is vagy, hogy 80 körül. Tárgy és tanár függő.
Plusz ugye ott vannak ezek is, hogy akár 1 szó kihagyása miatt is meg lehet bukni, ha pont az a szó kell ahhoz, hogy értelmes legyen amit leírsz.
Kevdes második válaszoló!Te orvosira jársz? (Bocsi az offért!)
Kérdezőnek:szerintem változó,de inkább 60%-tól kettes!
nálunk általában 40%, egy-két tárgy (házi feladat) 50%-os.
nem tudom h a többiek mit értettek vitatkozás alatt, de bemenni megtekintésre mindenképp érdemes. ha valami hibát találsz a javításban minden kötekedés nélkül megadják általában a neked járó pontot. van olyan is h ha egy-két ponton múlik a kettes pl akkor kérdeznek ott helyszínen vmit, ha tudod megadják a jobb jegyet. (legalábbis nálunk így működik, persze ez erősen tanár függő, van akinél semmi értelme reklamálni, még ha igazad is van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!