Ha egyetemen a testnevelést fel kell venni 2 félévbe, a 3 év alatt, és kreditet nem ér, akkor felvehete továbbra is?
Figyelt kérdés
Államin vagyok. Szóval adottt a helyzet. 2 félévig kötelező 3 év alatt felvenni valamikor a tesit és teljesíteni. Na most felveszem 1, és 2. félévben. Ugyebár kötelező, de 0 kreditet ér. Lejárom, bejárok mnden órára, meglesz az aláírás. Utána megvan a kötelező óraszám ebből. Újra be íratkozhatnék?? Lehet hogy nem fogom eljárni az összes órára, és érvénytelen lesz, de mivel egszer már teljesítettem, lényegtelen. És mivel nem lesz kredit többségem, mivel 0-t ér, ezért fizetni se kell érte elvileg. Így működhet a dolog?2012. aug. 5. 19:44
1/6 A kérdező kommentje:
Nem fog kárbamenni az előző 2 tesi? Elvileg nem kezdődik előről...
2012. aug. 5. 19:45
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy van egy olyan korlátozás, hogy pl. csak max. négyszer lehet felvenni, SZTE-n így van. Ha ingyen sportolni akarsz, akkor meg lehet beszélni az oktatókkal, hogy nem veszed fel, csak bejársz.
3/6 A kérdező kommentje:
Csak azért nem tudnám ezt kivitelezni, mert most elsőnek focira járnék, utána lehet hogy úszást is megpróbálnám. Csak az úszás hobbi szinten ment eddig is... És nem szeretném elrontani vele a testneveléses félévemet, vagy járkálni utána máshoz...
2012. aug. 5. 20:15
4/6 A kérdező kommentje:
Mármint ezelatt azt értem hogy az úszás tanár nem látott még ezelőtt sosem :D
2012. aug. 5. 20:18
5/6 anonim válasza:
Legalább két félévet kell teljesíteni, milyen elrontásról beszélsz? Ha teljesítetted, akkor kész.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor nagy valószínűséggel felveszem 3-nak, a 2 teljesített után, akkor nem leszbelőle probléma, ha nem fogok tudni bejárni.
2012. aug. 5. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!