Levelezős BA-s hallgatóknak kell két félév testnevelést teljesíteni? Vagy ez csak a nappalisokra érvényes?
Figyelt kérdés
ezen kívül nem igazán értem az új tűz és munkavédelmi-s dolgokat. le van írva, hogy fel kell venni neptunban egy "tárgyat" és ezt csak alá kell íratni? régen volt egy előadás év elején, és kaptunk aláírást. Most mi ez az újítás?2010. aug. 5. 15:55
2/7 anonim válasza:
Már évek óta nincs tesi felsőoktatásban :D
Max. a Tesi Főiskolán
3/7 A kérdező kommentje:
nem nem...na ebben tévedtek, mert kinek hány félév kötelező. a DE-n törvény írja elő, és nem kapsz diplomát...ha nincs tesi.
2010. aug. 6. 10:41
4/7 anonim válasza:
dehogyis nincs!!
minimum 2 félév mindenhol kötelező!!!--nappalin
azt sajna nem tudom levelezőn hogy van.
5/7 anonim válasza:
Most kezdem a 3. évemet és nem kell tesizni. Amikor 2 éve elkezdtem, akkor volt az utolsó éveseknek tesije, aztán ez megszünt.
Valamint máshol sincs tesi, egyik volt osztálytársamnak sem.
6/7 A kérdező kommentje:
és most fejeztem be nyáron a régi 5 éves képzést, ott 4 félév tesit kellett csinálni. a DE-n pedig azt írják ki, hogy a levelező szakos hallgatókra a nappali szakosok törvényei vonatkoznak, ahol 2 félév kel...na ezt tényleg nem tudom már követni.
2010. aug. 8. 16:08
7/7 A kérdező kommentje:
kell. elírtam:)
2010. aug. 8. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!