Környezetvédelem és vízgazdálkodás szakmával és melette érettségivel hol tudnák elhelyezkedni? Ja és ami fontos hogy lehet keresni vele?
Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 14:01
31/35 anonim válasza:
de nem is ezt kérdezted meg, hanem, hogy mi az a környezetvédelmi végzettség... vagy nem te voltál? na mindegy.... valaki írta nekem, hogy jó ügynök lennék ezzel a végzettséggel... most ilyen környvédesre gondolt, vagy beszólt? :P
32/35 anonim válasza:
Nem tudtam, hogy ennyi környezetvédelemmel kapcsolatos mérnök végzettség van, de ezek szerint igen. De ezeket egy kalap alá vetted, ezzel összezavartál.
33/35 anonim válasza:
Nem hát figyi. Ami mérnök azután oda van írva, hogy mérnök. :P Ennyi. attól, hogy egyetem is indít környezetvédelmi szakot nem biztos, hogy mérnöki.
35/35 anonim válasza:
Most nem tudom, hogy én magyarázok rosszul, vagy tényleg ilyen hihetetlen? Van pl a környezetvédelmi mérnök akárhol.... az ugye mérnöki diplomát ad ugymond...
És van az enyém egy másoddiplomás képzés, ami már egy meglévő akármilyen természettudományos diplomára épít, az nem mérnökit ad, annak szaktanácsadó vagy szakértő a a környezetvédelmi szó után mint amit én is leírtam.... Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!