Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Környezetvédelem és vízgazdálk...

Környezetvédelem és vízgazdálkodás szakmával és melette érettségivel hol tudnák elhelyezkedni? Ja és ami fontos hogy lehet keresni vele?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 14:01
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Én is ilyesmit kérdést raktam fel nekem is azt írta valaki, hogy nem sokat ér, max jó biztosítási ügynök lennék. :P Én Másoddiplomán vagyok távoktatásban, a debreceni egyetemen Környezetvédelmi és fejlesztési szaktanácsadó képzésen. Nekem is ez a bajom, hogy nézegetem az ÁNTSZ oldalát illetve beírtam adott városba a környezetvédelmet és kidobott magáncégeket is, de sok helyen még állásajánlat menüpont sincs a honlapon. Állatkert van, arra gondoltam, hogy be kellene adni, de ott is mire? Mert eleve az önéletrajzot úgy kell formálni, hogy mintha oda akarnál menni mindenféleképpen... szóval értitek. Te azóta hogy haladsz a dologgal?
2012. aug. 13. 08:31
 12/35 anonim ***** válasza:
Szerintem sajnos nem ugyanaz a kettő, legalábbis a kérdezőé mérnöki pálya, tied pedig egy FSZ szaktanácsadó, és ebből kifolyólag az elhelyezkedési lehetőségeitek is nagyon mások
2012. aug. 13. 09:17
 13/35 anonim ***** válasza:
persze nem a végzettségre értem, csak én is ebben bízom, és ugyanazt kapja válasznak, hogy ne nagyon reménykedjen. Amúgy mi az az FSZ?
2012. aug. 13. 09:18
 14/35 anonim ***** válasza:
Nem kaphatnék a kérdésemre választ, hogy mi az a rövidítés? most mért olyan nagy dolog leírni mire gondolsz? vagy valaki aki érti írja már le legyen szíves. Gondolj bele. Nekem ez több száz ezerbe lesz két év alatt, ne egy ilyen fele mondat legyen már az agyamba. Most jó vagy rossz az én képzésem?
2012. aug. 14. 21:12
 15/35 anonim ***** válasza:

Az FSZ, az felsőfokú szakképzés, egy oklevél, nem pedig diploma..:)

Tehát asszisztens/szaktanácsadó leszel, míg egyetemi vagy főiskolai képzésben mérnök végzettséged lesz!

2012. aug. 14. 21:28
 16/35 anonim ***** válasza:
Kérdésem: Ha valami másoddiplomás képzés, tehát diplomát ad, az hogy lehet felsőfokú képzés? Előfeltétel volt a természettudományos előző diploma, és másoddiplomás képzésnek is hírdetik. Van olyan is, ami egy éves,az referens képzés, az gondolom gyengébb. De ez diplomát ad. 120 ezret félévente nem adnék ki egy nyavajás felsőfokú miatt.... De amúgy milyen területekre érdemes beadni ezzel, ha nekem a biosz szakom miatt még egy hidrobiológusi szakirányom is meglett csinálva? De konkrét részterületekre lennék kíváncsi.
2012. aug. 15. 08:42
 17/35 anonim ***** válasza:
Mivel én csak az új rendszert ismerem, lehet te MSC-t csinálsz, csak máshogy mondod. Nem ez lehet az?
2012. aug. 15. 13:45
 18/35 anonim ***** válasza:

nem vagyok mesterképzésen. ez nekem eleve más suliba van mint ahol végeztem. belinkelem a képzést.

[link]

2012. aug. 15. 14:24
 19/35 anonim ***** válasza:
Ahha. Én eddig ugyan nem szóltam bele, de nálunk ezt a fajta, bár más irányú "továbbképzést" szakmérnöki képzésnek indították, vagy legalábbis annak nevezték el, mert nem igazán van konkrétabb neve/helye sehol.
2012. aug. 15. 17:46
 20/35 anonim ***** válasza:
namost a rendes neve, környezetvédelmi és fejlesztési szakértő, viszont a diplomába környezetvédelmi és fejlesztési szaktanácsadó lesz beírva. amúgy köszi a válaszod neked is.
2012. aug. 15. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!