Miből készülhetnék 9. elejére?
Szia!
Én két évvel ezelőtt voltam ebben a helyzetben, teljesen megértem, hogy izgulsz!:))
Ha készülni szeretnél:
-nyelvtanból sok helyen íratnak az első órák egyikén tollbamondást, átnézheted a nehezebb helyesírási szabályokat.
-nyelvekből szint mindenhol szokott szintfelmérő lenni, hogy az azonos tudásúak kerüljenek egy csoportba, ha van kedved erre is készülhetsz, átnézheted az igeidőket, nyelvtani szabályokat. De sokkal szórakoztatóbb, ha veszel egy angol könyvet és azt olvasgatod vagy letöltesz egy feliratos filmet! ;)
-fizikából, kémiából szerintem max. akkor érdemes ismételni, ha általánosban kimaradt valami anyag. Ha úgy haladtok, mint mi anno., akkor kémiából az atomok felépítésével, az elektronszerkezettel, fizikából pedig a mozgással, kinematikával fogtok kezdeni.
De a lényeg: élvezd azért ki a nyarat, ismerkedj a leendő osztálytársakkal, mert ha tényleg olyan erős gimibe mész, akkor év közben nagy hajtásra kell számítanod. Carpe diem!:)
(esetleg leírod hogy hova és milyen tagozatra mész?:))
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Amúgy informatika tagozatos leszek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!