Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Miből készülhetnék 9. elejére?

Miből készülhetnék 9. elejére?

Figyelt kérdés
A régi sulimban az anyag végére sem jutottunk el, mit kéne átnéznem, tudnom? Ha valaki emlékszik rá, írhat, bármelyik tantárgyról, főleg matek, de mesélhettek az első órákról, irodalom/nyelvtan, nyelvórák, fizika, kémia, nagyon hálás lennék! :)

2012. júl. 28. 14:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt sem tudjuk, hogy milyen iskolába jársz, vagy fogsz járni! Ennyire unatkozol?
2012. júl. 28. 14:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Nyár van...
2012. júl. 28. 14:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Szerettem volna egy kicsit készülni, mert félek, hogy nem fogom bírni. Egy nagyon erős gimnáziumba fogok járni. Nem értem, miért kellett így válaszolni, nem tudtam, hogy manapság ez is baj már. De akkor elnézést, hogy fel mertem tenni a kérdést, majd megoldom..
2012. júl. 28. 14:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekünk első órán szintfelmérő volt. Aztán meg halmazokkal foglalkoztunk.
2012. júl. 28. 15:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát ha gondolod ,leírom neked :)privibe.
2012. júl. 28. 16:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátlás.
2012. júl. 28. 16:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én két évvel ezelőtt voltam ebben a helyzetben, teljesen megértem, hogy izgulsz!:))

Ha készülni szeretnél:

-nyelvtanból sok helyen íratnak az első órák egyikén tollbamondást, átnézheted a nehezebb helyesírási szabályokat.

-nyelvekből szint mindenhol szokott szintfelmérő lenni, hogy az azonos tudásúak kerüljenek egy csoportba, ha van kedved erre is készülhetsz, átnézheted az igeidőket, nyelvtani szabályokat. De sokkal szórakoztatóbb, ha veszel egy angol könyvet és azt olvasgatod vagy letöltesz egy feliratos filmet! ;)

-fizikából, kémiából szerintem max. akkor érdemes ismételni, ha általánosban kimaradt valami anyag. Ha úgy haladtok, mint mi anno., akkor kémiából az atomok felépítésével, az elektronszerkezettel, fizikából pedig a mozgással, kinematikával fogtok kezdeni.

De a lényeg: élvezd azért ki a nyarat, ismerkedj a leendő osztálytársakkal, mert ha tényleg olyan erős gimibe mész, akkor év közben nagy hajtásra kell számítanod. Carpe diem!:)

(esetleg leírod hogy hova és milyen tagozatra mész?:))

2012. júl. 28. 16:45
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Amúgy informatika tagozatos leszek.:)

2012. júl. 28. 21:04
 9/9 anonim válasza:
Nálunk első nap keménykedtek a tanárok, hogy tiszteljük őket, meg pár dologból felmérőt írtunk, de amúgy csak a második félév a durvább.
2012. aug. 13. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!