Hogyan készülhetnék fel az őszi emelt szintű magyar írásbeli érettségire?
Igen, az emeltek közül a magyar a legbrutálisabb szerintem. Hatalmas háttértudás kell hozzá, és az sem mindegy, hogy milyen javítótanárt fogsz ki.
Én a helyedben mást tennék, de ha ezt akarod akkor hajrá:)
Én mindkettőt megcsináltam. Annyira nem volt durva. Törin is csak szóbelin veszítettem több pontot, mert kihúztam egy témát, aminek köze sincsen a történelemhez...
Ha mégis magyar lesz, akkor feküdj rá a helyesírásra is. (muszáj)
Második vagyok. Én emelteztem magyarból, de megbántam. Biztos, hogy lehet jót írni meg minden, de én nem tudom hogyan. Mindig is jó voltam magyarból, szerettem fogalmazni, de az emelten olyanokba kötött bele a tanár, hogy azt hittem elsírom magam, az első résznél meg minden második feladatnál csak néztem, hogy mi a f..:D
Ja, és magyar szakra készültem, sikerült összehoznom végül 52%-ot, de nem meglepő módon nem vettek fel, így most OKJ-zom. Ha most újra érettségiznék, tuti, hogy a törit választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!