Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gimnáziumi osztályba járok,...

Gimnáziumi osztályba járok, orvos szeretnék lenni, átmenjek egészségügyis osztályba?

Figyelt kérdés
most leszek tizedikes, és láttam, hogy az iskolámból van egy pár ember aki eü-s osztályba járt és most vagy a sote-áok karra megy vagy a debreceni egyetem áok karára. mivel én is orvosira szeretnék járni ezért gondolkozom azon, hogy át-e menjek én is eü-s osztalyba. szerintetek? jobban járnék?

2012. júl. 26. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Biosz-kémia tagozatra menj ne egészségügyire.De ha csak sima osztályba jársz annál az egészségügyi is jobb.
2012. júl. 26. 13:39
 2/6 A kérdező kommentje:
olyan sajnos nincs az iskolába ln.
2012. júl. 26. 14:15
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
Jelentkezz át, minél előbb!
2012. júl. 26. 14:29
 4/6 A kérdező kommentje:
érveket mellette és ellene tudtok írni? milyért menjek át vagy milyért ne menjek át?
2012. júl. 26. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:
89%

Eü-s osztályba is lehet sz*r biosz-kémia-fizika oktatás és sima gimiben is lehet nagyon jó. Nem azon múlik, hogy milyen osztályba jársz, úgyse fogja helyetted megtanulni senki, úgyis magadnak kell. Van aki sima osztályból rögtön bekerül orvosira, más meg ilyen-olyan erős biosz-kémia tagozatra jár és mégsem veszik fel.

Szóval csak a szorgalmadon múlik a dolog, a tagozaton nem.

2012. júl. 26. 19:28
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 26. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!