Kicsit elbizonytalanodtam de lehetek így orvos?
Egészen kicsi korom óta orvos szerettem volna lenni... jelenleg a 10. osztályt végeztem el 11.be fogok menni és dícséretes 5 ös lettem kémiából biológiából pedig 5 ( volt egy 4es dolgozatom ) Egyszerűen imádom mindkettőt de nem vagyok jó matekból... olyan szinten hogy fel vagyok mentve... ettől függetlenül eddig követtem az álmom de most egy kicsit elbizonytalanodtam :/ Lehet belőlem orvos?
Köszönöm a válaszokat 16/L
Lehet, de ettől függetlenül mindenképp ráfeküdnék a matekra is, hiszen a logika kulcsa. Nagyon sokat segít abban, hogy megfelelően átlásd, rendszerezd a dolgokat.
Nem azt mondom, hogy magolsz - mivel nem ismerlek -, de ha a középsulis matekkal gondok vannak, akkor van egy olyan sanda gyanúm, hogy más logikát követő tárgyakkal is gondok lehetnek. A te érdekedben mindenképpen szükséges ennek a fejlesztése, később sokkal könnyebben fogsz úgy tanulni. A logikát pedig lehet fejleszteni, csak sokat kell gyakorolni, de annak hatására megváltozik a gondolkodásod is.
Persze ha valami idegrendszeri oka van annak, hogy felmentettek, akkor tárgytalan, amit mondtam.
azért mentettek fel matekból mert egyszerűen nem tudtam megcsinálni a feladatokat... nem értettem hogyan kell kiszámolni ha a képlet elöttem is volt képtelen voltam rá... ettől függetlenül a geometria és a szöveges feladatok voltak az erősségeim... nem tudom hogy lehet hogy a kémiát mégis értem talán csak jó a tanárom de az tény hogy a kémia jobban foglalkoztat... talán ezért...
Köszönöm a válaszokat :)
attól ,hogy MÉG nem tanultatok nehéz feladatokat,léteznek. és arra ne számíts,hogy érettségin a könnyű feladatok közül fognak válogatni.....
utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!