Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » MIlyen végzettség kell ahhoz...

MIlyen végzettség kell ahhoz hogy valaki nőgyógyász legyen?

Figyelt kérdés

2012. júl. 18. 16:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Általános orvos, szakvizsga és szakosodás.
2012. júl. 18. 16:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Előszőr elmész valamenyik egyetemre általános orvosnak. Aztán ha elvégezted, elmész kórházba rezidensnek dolgozni, majd x év múlva szakvizsgázhatsz. Utána pedig már szakorvos leszel.
2012. júl. 18. 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a második írja.

Előbb általános orvosi diploma, aztán szakképzés, aminek az első 26 hónapját nevezik rezidensképzésnek.

A nőgyógyászat szakképzés egyébként 5 éves, az orvosi egyetem 6, szóval ha nem csúszol és nem hagysz ki évet, akkor 11 év után leszel szülész-nőgyógyász szakorvos.

2012. júl. 18. 17:27
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Hál' Istennek, hogy belőled nem lesz orvos!
2012. júl. 18. 17:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"akkor ezt kihagyom, pedig csak hivatás szerűen akartam a puncit túrni. :)"

Mit hittél? Hogy valami 1 éves okj képzés. Jól írják, hogy legalább 11 év, ha nem több.

2012. júl. 18. 18:06
 6/9 anonim ***** válasza:

"akkor ezt kihagyom, pedig csak hivatás szerűen akartam a puncit túrni. :)"

Elhiheted, bár sokan azt hiszik, hogy a nőgyógyászat nem munka, hanem perverzió, nem csak annyiból áll, hogy a nőket bámulod. És egyébként aki orvos akar lenni, azt ez nem fogja megállítani, de láthatólag téged nem érdekel az orvoslás.

2012. júl. 18. 21:00
 7/9 anonim ***** válasza:

"pedig csak hivatás szerűen akartam a puncit túrni."

Bár így lenne ötösöm a lottón, ahogy ezt sejtettem a címből még a kérdés megnyitása előtt!

2012. júl. 19. 01:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Ha ilyen könnyen megfutamodsz a 11 év kemény tanulás és munka olvastán, akkor esetleg beállhatsz azok közé, akik teli szájjal szidják az orvosokat, hogy milyen arcátlanul sokat keresnek... (Üdv, egy nem orvos)
2012. júl. 19. 01:28
 9/9 anonim ***** válasza:
hát nőgyógyászként olyan nemi szervekbe is kellene turkálnod, aki elhanyagolt
2012. júl. 22. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!