DE vegyészmérnökiről BME-re vegyészmérnöknek hogyan lehet átiratkozni?
Figyelt kérdés
Felvettek Debrecenbe, és Pestet nem jelöltem be...de úgy alakult, hogy Pesten szeretnék tanulni, mert elköltözünk. Debrecenben muszály egy fél évet letudnom, vagy ősszel is áttudok menni Pestre? hogyan?2012. júl. 25. 18:00
1/7 anonim válasza:
Biztos, hogy nem kezdhetsz már ősszel Pesten. De szerintem félévkor sem, általában csak az a járható út, hogy jövőre újrafelvételizel a BME-re, majd ha felvesznek lehet hogy pár elvégzett tárgyat elfogadtathatsz a DE-ről.
2/7 anonim válasza:
majd jövőre felvételikor jobban végiggondolod, hogy mit jelölsz meg...
3/7 A kérdező kommentje:
de hirtelen következett be h költözünk, mert elváltak a szüleim
2012. júl. 25. 19:38
4/7 anonim válasza:
Értjük a problémát, de sajnos akkor is várnod kell egy évet :(
5/7 Andizsuzsi válasza:
Ott maradsz Debrecenben kollégistának, elvégzed az első évet. Jövőre felvételizel a BME-re, és a meglévő kreditjeidet elismerteted. Szerintem így lehet.
6/7 anonim válasza:
Szerintem érdeklődj a BME-nél. Bármi megtörténhet. Én tudok olyan embert, aki 2 héttel a suli kezdés után át tudott jelentkezni Szegedről Debrecenbe (másik szakon). Ha esetleg még a pontjaid is magasak, még több esélyed van. Vagy! Lehet, hogy költségtérítésesre átvennének( a pénz úgyis kell nekik), ha persze ki tudod fizetni... utána meg az első év után ha jók az átlagaid megpróbálsz átjelentkezni államira. Mindenképp kérdezd meg! Ennyit megér, legfeljebb elutasítanak, de ha meg se kérdezed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!