Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pótfelvételizhetek költségesen...

Pótfelvételizhetek költségesen germanisztikára, ha nincs (még) emelt érettségim vagy nyelvizsgám, de van egy erős (gimis) tudásom?

Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 12:55
 1/7 reptoid ***** válasza:
Inkább nem írok semmit, mert csúnya lenne...
2012. júl. 25. 13:04
 2/7 anonim ***** válasza:

"erős (gimis) tudásom?"

Ez mégis mit jelent, én is mondhatóm, hogy erős gimis tudásom van aztán nem is jártam gimibe.

2012. júl. 25. 13:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze, add be nyugodtan. Dobd ki a pénzt az ablakon, ha nem tudod értelmezni az érettségi-feltételek részt a felvételi esetében.
2012. júl. 25. 13:19
 4/7 anonim ***** válasza:
attól, hogy fizetsz, még ugyanazok a bekerülési feltételek.
2012. júl. 25. 13:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagy az Isten állatkertje. De hogy értelmeset is válaszoljak: pótfelvételizhetsz, de nem fogsz bekerülni, mert nem teljesítetted a követelményeket.
2012. júl. 25. 13:45
 6/7 reptoid ***** válasza:

Megműthetem a szíved? Ugyan papírom nincs róla (még), hogy képes vagyok rá, de van egy erős tudásom hozzá, így még azt is érzem, hogy kell egy szívbillentyűcsere neked. Megtérítem az időveszteséged miatti bevételkiesésed is.

Naa? Kb így akarsz te is egyetemre menni.

2012. júl. 25. 13:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, de attól még, hogy fizetnél érte, és megvan a kellő német tudásod, nem fognak felvenni emelt érettségi vagy minimum középfokú nyelvvizsga nélkül.

/Egy germanisztika szakos/

2012. júl. 26. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!