Mondatok nekem jó nem túl erős de nem szar gimnáziumot Budapesten? SOS
nem mindegy hova jársz? egyáltalán nem fogja meghatározni az életedet soha és semmikor.
max annyit érsz a variálással, hogy valahol szivatni fognak a tanárok és megkeserítik a gyerek korodat is, valahol pedig lazán veszik.
szerintem az egész élet 18 évig értelmetlen... az általános iskolát, az első két éven kívül úgy ahogy van eltörölném... a gimnáziumokban meg a napi 7 órát csökkenteném 3-ra és kivenném a fölösleget, ennyi.
Kedves ssj, látom te nem egy tanult ember vagy: jómagam a pesti Apáczaiba jártam, a tanárok tudása és a suli laborjainak felszereltsége az egyik legjobb az országban. Orvosi egyetemen ha egy tanár kérdezi, tudja, melyik suli az Apáczai, ellentétben mondjuk egy nevesincs sulival szemben. Én látom, hogy amit én tanultam 4 év alatt az több mint amit más tanult ennyi ideig, mivel gyengébb gimikbe jártak, nagy a lemaradásuk és különtanárhoz is járnak jópáran.
Kedves kérdező, bocsi hogy a te kérdésednél próbálom megértetni ezzel a gyökérrel, hogy fontos, milyen középsuliba jársz. Nekem egyébként rengeteg Lászlós ismerősöm van, azért is ajánlottam azt, mert tudom hogy ott nem kell beleszakadni a tanulásban, mégis a jobbak közé való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!