Mennyire volt nektek nehéz az emelt szintű érettségi?
akármennyiből lehet emeltet tenni, de ha Magyarországon akarsz továbbtanulni, akk minek kettőnél több? (kettővel megvan a max pluszpont).
illetve egy emelt érettségi elég húzós tanulás szempontjából.
én idén infóból emelteztem. írásbelit eltoltam, a szóbeli maxos lett. de elég rendesen tanultam is rá.
így visszatekintve nem volt nehéz maga az emelt érettségi, inkább az odavezető út volt nehéz.
én matekból voltam
58% lett
szóval nem valami dicséretes :(
szerintem nehéz volt de ez egyéni vélemény.
több tantárgyból is emeltezhetsz de az a kérdés hogy emnnyire tudnál ezekre felkészülni.. jövőre az orvosira már pl. 2 emeét kötelező..
Tavaly emelteztem angolból, nem volt vészes, 88% lett. Az az egyedüli gond a nyelvi érettségikkel, hogy ott a szóbelivel nem sokat tudsz már húzni.
Most májusban pedig töriből emelteztem, ami baromi nehéz volt, az előző évekhez viszonyítva. 85% lett végül, aminek nagyon örültem :)
Szerintem szétszedve éri meg két emeltet csinálni, mert egyszerre nem igazán lehet mindkettőre hatékonyan felkészülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!