Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol lehet szinkronhangnak...

Hol lehet szinkronhangnak tanulni/készülni? Nézegettem például a hungarovoxot, de ott például az érettségi a minimum, én pedig még nem jutottam el addig, még csak 16 éves vagyok.

Figyelt kérdés

2012. júl. 9. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem szinkronhang leszel, hanem szinkronszínész :D

De amúgy általában színészek szoktak szinkronizálni is, illetve olyanok, aki már valahonnan ismertek lehetnek, és így kerülnek oda. Na meg amit te is néztél, de hát ahhoz le kell érettségizned. Vagy mehetsz castingokra, hátha...

2012. júl. 9. 17:00
 2/3 A kérdező kommentje:
És castingokról hol lehet tudomást szerezni? Csak mert azokat is kerestem, de amit google-ben találtam az mind kb 1 hónapja volt :(
2012. júl. 9. 17:07
 3/3 anonim ***** válasza:
telefon? nézz utána h hol csinálnak ilyesmit és kérdezd meg telefonon
2012. júl. 9. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!