Gibir kérdése:
Jövőre érettségizek Erdélyben és Magyarországra szeretnék menni egyetemre. Mik a kilátásaim?
Figyelt kérdés
Főleg arra szeretnék választ kapni, hogy az itteni érettségit el tudom-e ismertetni ott, illetve olvastam vmi olyasmit valahol, hogy ha több mint 5 órám van egy héten egy bizonyos tantárgyból, akkor azt emelt szintűnek is el lehet ismertetni. Erről mit tudtok? Ja és állami helyre bejuthatok-e? Magyar állampolgárságom van, de Romániában lakom. Ha esetleg tudtok egy helyet (site, fórum, hivatal), ahol ilyesmiről bővebb információt kaphatnék, azt is megköszönném, mert tudom, hogy ott a felvi, de erre a speciális esetre nem sok válasszal szolgál szerintem.2012. júl. 6. 19:46
2/6 anonim válasza:
én úgy tudom hogyha felvetted a magyar állampolgárságot akkor tehetsz magyar érettségit is, és magyar állampolgárként ugyan úgy bejuthatsz állami ösztöndíjas helyekre ahogy az anyaországiak. sok sikert:)
3/6 A kérdező kommentje:
Kösz. Elsőnek is. A kiemelt kérdéseimre ebből a cikkből sem kaptam választ, de pár egyébre igen.
2012. júl. 7. 17:08
4/6 reptoid válasza:
Akkor kattints ott középen ide:
Kapcsolódó tartalmak
Bővebben a külföldi végzettségekről
Vagy ezt is megnézted már?
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, az állami helyet... attól függ, hová mennél. Közgázra, jogira idén szinte lehetetlen lesz bejutni... és jövőre tuti csak rosszabb lesz a helyzet.
Ez nem függ attól, hogy hol laksz, sajnos mindenkire érvényes.:/
6/6 A kérdező kommentje:
igen, erről én is hallottam, én infóra akarok menni, lehet h gazdinfóra, de az is az infóhoz tartozik. ezt olyan szempontból kérdeztem h ha nem Mo.-on lakom, akkor attól még bejutahtok-e, de azt hiszem h ezt már megtudtam és igen. azt viszont még mindig nem tudom h h fogják átszámolni az itteni érettségimet, de írtam a felvinek is emailt és várom a válsazt meg a ti további válaszaitokat is
2012. júl. 8. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!