Miért éri meg egy külföldinek Magyarországra jönnie cserediák-programon keresztül?
Figyelt kérdés
Az osztályom most készül egy diákcserére olasz diákokkal, és elgondolkoztam ezen.
Miért éri meg az olasz diákoknak az, hogy mi, magyarok beszélünk nekik olaszul (tehát az ő nyelvüket használjuk), és ők Budapestre jönnek, aztán minket meg elszállásolnak valahol Olaszországban a lakásukban.
Ez magyar részről jobban megéri, nem?
2012. jún. 26. 11:11
1/3 anonim válasza:
Nyilván nektek jobban megéri. Szebb vidéket láttok és a nyelvet is gyakoroljátok. De valószínű nekik is hasonlóan jó élmény elmenni egy másik országba és kicsit megismerkedni a kultúrájukkal.
2/3 anonim válasza:
Nálam most volt egy olasz lány. Ő kifejezetten szerette Pestet, azt mondta, a program nélkül eszébe sem jutott volna eljönni, de most megpróbálja rávenni a családot újabb látogatásra. :)
Az más kérdés, én alig várom, hogy Szicílián lehessek ingyen egy hetet, a tengerparton. :P
3/3 anonim válasza:
Ja, és én is olaszul beszéltem, de nagyon tetszett neki, amikor anyuval hallott minket magyarul. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!