Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Stewardesshez milyen tantárgy...

Stewardesshez milyen tantárgy kell?

Figyelt kérdés
Stewardess szeretnék lenni, akkor melyik 2 tantárgyat válasszam fakultációnak? És szeretnék azért egyetemre is járni, turizmus-vendéglátás vagy kereskedelem és marketingre gondoltam,ezek passzolnak és nyelvben erősek.Szerintetek melyik tárgyakat vegyem fel akkor?Angolt és spanyolt tanulok amúgy és nyelvi előkészítősbe járok.
2012. jún. 24. 23:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Stewardesshez semmilyen fakultációra nincs szükséged, max valamilyen idegennyelvet vegyél fel. Oda csak egy érettségi kell. A képzés sem egyetemen vagy főiskolán van. Ha már ennyire az szeretnél lenni, akkor utána nézhetnél neten hogy is működik ez. És szerintem semelyik szaknak, amit leírtál, kicsit sincs köze a stewardess szakmához. :)
2012. jún. 25. 13:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Utánanéztem, és tudom, hogy csak egy érettségi szükséges, de én azért biztosra szeretnék menni, és elvégezni egy egyetemet az érettségi után :)
2012. jún. 25. 21:09
 3/3 anonim válasza:

A turizmus-vendéglátással vigyázni kell, nem az aminek hangzik, a 90%-a közgazdaságtan. Akkor már inkább egy nemzetközi gazdálkodás, ha már ilyenekben gondolkozol, na az nyelvben tényleg erős.

Az angolt fel kell fejlesztened felsőfokra, és ha már spanyolul is tanulsz, akkor középfokig erősítsd.

2012. aug. 10. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!