Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit csináljak, hogy könnyebben...

Mit csináljak, hogy könnyebben menjenek a reál tantárgyak?

Figyelt kérdés

Gazdasági szakon vagyok, ezen vannak ilyenek, hogy közgáz, matek, stat stb, ezek sajna elég nehezen mennek.

Viszont a töri, földrajz, uniós dolgok, külpolitikai dolgok elég könnyen mennek. Nem lehet azt valahogy megcsinálni, hogy utóbbiak helyett előbbiek menjenek jól? Még ha nem is olyan jól, mint utóbbiak, de valamennyire.

2012. jún. 6. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
gyakorlással
2012. jún. 6. 20:42
 2/5 A kérdező kommentje:
már próbáltam. A matek még úgy ahogy megy, de a stat meg a közgáz... A közgáz mondjuk nálunk eléggé pofára is megy, de a statban túl sok az elmélet is, ami között nem lelem az összefüggést. Ilyen nemzetközis dolgokban viszont olyan könnyen megtalálom az összefüggést, meg érted na könnyen megy.
2012. jún. 6. 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:
különtanárral próbáltad már?
2012. jún. 6. 20:53
 4/5 A kérdező kommentje:

matekra jártam régebben, de az amúgy ment is, viszont közgáz illetve stat tanárt nem találok.

De közgázból is mit tudna egy külön tanár segíteni?

2012. jún. 6. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:

nemtudom, nem vagyok közgázos, viszont ha kifogsz egy jó segédet, az megmutatja, mire figyelj, hogy térképezd fel a fejedben a dolgokat, segít könnyen tanulni, átlátni mindent, logikusan gondolkodni, stb.

expressz.hu-n keresgélj, fentebblevő diákokat kérdezgess, nézegess faliujságot, hátha akadnak, akik segíthetnek.

2012. jún. 6. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!