Milyen faktot vegyek fel? Tanácstalan vagyok, bővebben lent
Figyelt kérdés
nem szeretnék tovább tanulni, szivemszerint informatikát vennék fel, de hallottam róla, hogy befogják vezetni azt, hogy köteleő legyen egy természettudományi tantárgyból is érettségizni, ezért mindenki olyat vesz fel fakultációnak, de engem nem vonz egyik sem. Lehetséges, ha most nem veszem fel, később kell belőle érettségiznem?2012. máj. 6. 16:19
1/3 anonim válasza:
Természettudományi tantárgy csak a továbbtanuláshoz kell, ha jól tudom.
2/3 anonim válasza:
Van egy olyan törvényTERVEZET, hogy 2013-tól kötelező természettudományos tantárgyból érettségit tenni.
Az első válaszoló azzal keverte ezt össze, hogy a felsőoktatásba való jelentkezésnél a tanulmányi pontoknál bármely választott tantárgy 11., 12. évvégi jegyeit lehetett beíratni, de idéntől már csak természettudományosat lehet.
3/3 A kérdező kommentje:
és mennyi az esély rá, hogy befogják vezetni? így mi alapján döntsek?
2012. máj. 8. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!