Újrafelvételi orvosira!?
Sziasztok! Harmadéves orvosis vagyok Debrecenben. Egyelőre...Az a kérdésem, hogy lehet-e újrafelvételizni és elfogadtatva a meglévő tárgyaimat, tiszta lappal kezdeni, ha most (különféle okokból) nem jönne össze a 30 kredit és már csúsztam 1 évet (tehát kifutnék a 14 félévből is)? Van ilyen, h újrafelvételi orvosin?
Csak értelmes, objektív válaszokat várok, ha lehet, olyanoktól, akik tényleg tudják, mi van... Köszi!
Nem sotés vagyok, szotés.
Nálunk már nincsen augusztusi vizsgahét. Max dékáni, de azt meg nem osztogatják.
A mikró beugró nálunk két gyaktétel:)
fúúú de jó nektek, légyszi mondjatok pár szót milyen az a bonctermi vizsga? (kihúzol egy tételt, és bemutatod a hullán vagy mi?)
bocsi, hogy offolok
nem, a tanár ad tételt, szervrendszerenként van 1-1 asztal, abból választ. megkapod a szervet, le kell írni azt. megnevezni az elváltozásokat, legtöbbször diagnózist is kér.
egyáltalán nem jó nekünk:)
az biztos h eset vagyok..méghozzá súlyos pszichiátriai...:D
ma nem alszoom:D
köszi, kitartás van, agy már fogyóban..
Nálunk a bonctermi nem ilyen:D
Ott a tanár ad szervet. Ami éppen van. Ami akkor különösen szerencsés, ha olyat kapsz, amilyet még életedben nem láttál:D
Ritkán adnak formalinos szervet is.
Le kell írni, elmondani az elváltozásokat, aztán kérdezgetnek mindenfélét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!