Újrafelvételi orvosira!?
Sziasztok! Harmadéves orvosis vagyok Debrecenben. Egyelőre...Az a kérdésem, hogy lehet-e újrafelvételizni és elfogadtatva a meglévő tárgyaimat, tiszta lappal kezdeni, ha most (különféle okokból) nem jönne össze a 30 kredit és már csúsztam 1 évet (tehát kifutnék a 14 félévből is)? Van ilyen, h újrafelvételi orvosin?
Csak értelmes, objektív válaszokat várok, ha lehet, olyanoktól, akik tényleg tudják, mi van... Köszi!
elhiszem, gratula!
én totál kiakadtam, pathológia 178 tétel, 110 metszet, gyakorlati preparátumok, még jó, h az írásbelijét kivltottam...
én nem is tudom, mit csinálok, ha átmegyek pénteken!:D
Nálunk patosz 219 tétel, metszetből kb. 90.
Előtte beugró, majd bonctermi vizsga (szintén buktató jellegű persze), aztán szóbeli és metszet.
Én szerettem a patoszt:)
hát én a patoszt se..most 3. hete ülök rajta még van vagy 30 tétel amihez közöm sincs meg metszetből is kb ennyi...ja és a gyak! de az egyszerű
mikró...belgyógy...ugyanmár:D
újraolvasva a fentieket egyébként szörnyű vagyok!
no lépek egy időre tényleg
Én patoszt tanultam, abból a demóim is jók lettek, meg előrehozott bonctermit is tehettem, így nem volt vele nagy gond.
Kórral már jobban megszenvedtem...
De ez a mikró agyhalál.
Aztán még van sebészet, etika meg belgyó, de azokat már nem tekintem akadálynak, ha a 3 szigó megvan:D
de nálatok van még őszi vizsgaidőszak is, nem? (felteszem, sotés vagy)
am hajrá!!!
nálunk a mikro úgy van, h a beugrón 80%-ot kell elérni, h szóbelizhess
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!