Melinda- kérdése:
Hova kell mennem, és mi a külömbség a pszhiológus és pstichiáter között?
Figyelt kérdés
Na szóval nem tudom hogy ez meik ághoz tartozik de én ilyesmi munkát szeretnék: Hogy mondjuk intézetekbe hívnak el ahol lelkileg beteg gyerekek vannak vagy majd szeretnék rendelőt ahova jöhetnek kicsik és nagyok is egyaránt és bármi bajuk van önbizalom hiány vágdosák magukat. Én tanácsot tudok nekik adni.#pszichiáter #pszhiológus.
2012. jún. 6. 14:22
1/2 anonim válasza:
Hát, először is mindkettőhöz kellene egy minimális fogalmazási készség, hogy legalább két értelmes mondatot ki tudj nyögni. Ezután a pszichiáteri végzettséghez orvosi egyetemere kell járni, a pszichológusihoz pedig bölcsésztudományira.
2/2 anonim válasza:
Ahogy elnézem a helyesírásod,nagyon húzz bele a tanulásba.Magasak a ponthatárok,de ha tényleg elhivatott vagy,talán fel tudsz zárkózni a többi jelentkezőhöz.
A pszichiáter orvos, 6 év orvosi egyetem,majd szakosodás.A pszichológus bölcsész,pszichológia alapszakra kell jelentkezni (Debrecenben,Szegeden,Pécsen,illetve Budapesten és környékén az ELTE-n,Pázmányon,Károlin van képzés).
pszichológus hallgató
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!