Milyen szakirányba mennyek egyetemre ha ezekből a tantárgyakból vagyok jó?
Figyelt kérdés
Angol, német, irodalom, történelem.
Matekból csak hármas vagyok, és nem nagyon van logikám.
2009. jún. 30. 17:59
1/7 anonim válasza:
Bocs, de nem tudom megállni...: menjek - az irodalomhoz a helyesírás is hozzátartozik, hiába tanítják "nyelvtan" címszó alatt. Egyébként rengeteg lehetőséged van, akár a pszichológiától elkezdve a jogon át a sima angol vagy történelem szakig (illetve, magyar szakig is, de az nem megy nyelvészet-tárgyak nélkül...), szóval, nem lehet igazán tanácsot adni, míg nem tudjuk, mi érdekel igazán.
2/7 anonim válasza:
Ja! bocs, pszichológiához biosz is kell... + mellé vagy magyar, vagy töri, ha minden igaz. De a jog mehet törivel ÉS magyarral. Valamint jó, ha van nyelvizsgád is (már csak a plusz pontok miatt is). Az első voltam.
3/7 anonim válasza:
Mindenképpen humán irányt javasolnék Neked,semmiképpen sem műszaki,orvosi vagy természettudományi egyetemet.
A jog vagy a bölcsészkar jó választásnak tűnik,igaz,túlképzés van belőlük,de azért,aki ügyes,el tud vele helyezkedni.Ha a nyelvek jól mennek,az nagy előny.Csak olyat érdmes választani,amiből jó vagy,és amit szeretni fogsz.
Viszont nem bántásból mondom,de a helyesírásra kicsit még csiszolhatsz (nem mennyek,hanem menjek).Ne sértődj meg érte:)
Sok sikert!
6/7 anonim válasza:
egyébként először szak van, és azon belül lehet szakirány.
7/7 anonim válasza:
Inkább OKJ-zz vagy várj még pár évet, szerintem bukni is fogsz, ha ilyen a helyesírásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!