Mivel mehetnek tovabb?

Figyelt kérdés
amihez ertek : foldrajz, tori, matek, nyelvek, biosz ,esetleg magyar
2012. máj. 22. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:

kb bármire továbbmehetsz.

mondjuk, ha a fizika nem megy, akkor nem biztos, hogy mérnöknek kellene menned.

a kémia hiánya miatt meg az orvosik is kiesnek.

de ha ennyi minden csillagos ötösre megy, akkor tényleg ne búsulj, bármi más lehetsz még.

(felvi.hu-n találsz szakleírásokat, én szerettem volna egy szociológiát elkezdeni, de végül nem úgy alakult)

2012. máj. 22. 22:54
 2/5 A kérdező kommentje:
koszonom! Hat nem mondom, h mondenbol csillagos otos vagyok de ezek a tantargyak ugy mennek. A fizika meg talan menne de mar 11.et vegzem es abbol eddig nem nagyon tanultam... a kemiat viszont meg se emlitsuk :)
2012. máj. 22. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogyha 5-ös vagy ezekből, a jegyek sosem tükrözik a tudást. Egy csomó stréber osztálytársam kis híján elvérzett az érettségin/egyetemen, mert akkor jöttek rá, hogy visszanyal a fagyi, nem kellett volna magolni, mertsemmit sem ér. Szóval esetleg jó jegyeid vannak ezekből a tantárgyakból, nem értesz hozzájuk. Pl. amihez egy kis ész is kell (kémia), az nem megy
2012. máj. 22. 23:05
 4/5 anonim ***** válasza:

akkor miért menne neki a matek?

és a biosz?

2012. máj. 22. 23:07
 5/5 A kérdező kommentje:

Ember! Arra nem gondoltál, hogy nincs kémiám? :DD

Logika kell a fölrajzhoz és a törihez is, pláne a nyelvekhez!

Nem magolok, csak egyszerűen arra figyelek, ami érdekel, órán megjegyzem a tananyag tantárgyaktól azért kicsit eltérően, de több, mint a felét.

2012. máj. 25. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!