Lehetek magántanuló, illetve ez kevés indok?
Figyelt kérdés
Alig járok iskolába, mindig összeszedek valamit. Nagyobb betegségről szó nincs. 10. osztályt járom másodjára, osztályozó vizsgát kell tennem mindenből, ezt sikeresen megcsinálni ugye esélyem sincs. Most egy neves iskolába járok, de átszeretnék menni egy másik iskolába, ahol sok a verekedés, sokszor járnak rendőrök, tanárfenyítés stb. Ebben az iskolában szeretnék magántanuló lenni, de nemhiszem, hogy azért, mert sokat vagyok beteg, alig járok, és a félelmem miatt elfogadnák -e?! Elég rossz tanuló vagyok. Segítsetek! Mit tegyek? Első lépések?2012. máj. 21. 09:25
1/3 anonim válasza:
ha sokszor vagy beteg annak elég komoly háttere lehet. v csak simán bebeszéled magadnak v nem megfelelő az immunrendszered. v csak simán nincs kedved suliba menni...
régen én is ilyen voltam, még 9-10. osztályban. havonta 1-szer mindig volt olyan h 1 hétig beteg voltam (amikor beteg vagyok akk nekem mindig magas lázam van [40 fok körüli]).
aztán 11.ben már csak néhányszor voltam beteg, most 12.ben meg csak 1 hetet hiányoztam még februárban és ennyi.
sztem felesleges magántanulónak menned. elég nagy hátrány lesz az életedben (alkalmazkodás, társalgás stb..).
2/3 anonim válasza:
Ha van egy kis megfázás attól még nem kell otthon ülni suli helyett, szerintem ezért szedsz össze annyi hiányzást. Ha tényleg nagyon beteg szoktál lenni vizsgáltasd ki magad alaposan és akkor talán fogod tudni kérvényezni azt hogy magántanuló lehess.
3/3 A kérdező kommentje:
apum orvos, ezerszer kivizsgáltatott, de semmi komoly, viszon hányás - hasmenés mindig van szinte... nagy társasági ember vagyok, ettől nem kell félni :)
2012. máj. 21. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!