Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehet csak, vagy főként...

Lehet csak, vagy főként laptopon tanulni?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mondta, hogy neki a fia szinte csak gépen tanul. Ott van beszkennelve még a mástól kapott füzetek is, és a legtöbb jegyzet. Arra gondoltam, hogy jobban megérné egy laptopot venni, s megszerezni a jegyzeteket. Mit gondoltok erről?
2009. jún. 27. 17:59
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Én gimi végéig direkt nem kértem gépet sem mert tudtam,hogy akkor csak előtte ülnék nem tanulnék,fősulin viszont laptopon tanulok most vagyok 3ad éves illetve szeptembertől..sztem jó én szeretek így tancizni:)
2009. jún. 27. 19:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
én most végeztem az első évet egyetemen és laptop nélkül is elvoltam:)
2009. jún. 27. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy tanulmány írta, hogy tudományos kutatások szerint az ember 30%-al lassabban olvas monitorról, mint papírról. Ez tanulás esetén nem túl jó.

Én próbáltam mindkettőt, de nem tudtam olyan jól számítógépről tanulni, de lehet, hogy ez egyénfüggő.

2009. jún. 27. 20:22
 4/9 A kérdező kommentje:
S aki szerint lehet arról tanulni: el lehet hagyni a jegyzetek megvásárlását?
2009. jún. 27. 20:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Milyen egyetemet/fősulit végeztek, végeztetek?
2009. jún. 27. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia

Én tanultam gépről is papírról is. Képes vagyok teljes könyvet elolvasni gépen is,de ha vizsgára tanulok, akkor jobb a papír azzal jobban tudsz mocorogni, mindenhova magaddal viheted, villamoson, metron is tudsz rajta normálisan tanulni.

2009. jún. 28. 10:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne haragudjatok de válaszoltam a kérdésre rendesen,akkor mi jogon pontoztatok 36%-a?

Mellesleg turizmus-vendéglátás szakos vagyok,vagyis közgazdásznak tanulok...úgyhogy lehet lekoccanni rólam,ha nekem így jó akkor így jó.Csak mert másnak nem tetszik az,hogy gépről tanulok még nem ok az ilyen mértékű lepontozásra...:/

2009. jún. 28. 13:19
 8/9 anonim ***** válasza:
én próbáltam gépről tanulni,de nem ment. Elfárad a szemem nagyon hamar,kizárólag papirról tudok tanulni. Internetezni más,akkor nem fárad el a szemem...:D
2009. jún. 28. 17:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Én informatikus vagyok, ennek megfelelően a tananyag 50%-a eleve elektronikus formában volt, annyi pénzem meg nem volt, hogy minden ilyen szart kinyomtassak (tul. képpen egyetem altt még egy nyomtatóra sem volt pénzem...).

Az órák nagy részére nem jártam be, ezért mások által készített és szkennelt jegyzetekből tanultam főleg.

Úgyhogy rengeteg anyagot tanultam gépről. Simán ment a dolog, de azért azt el kell ismerni, hogy a kézbe fogható jegyzetből kényelmesebb a tanulás.

2009. júl. 17. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!