Ha gitár oktatónak/tanárnak (pontosabban basszus gitár) szeretnék tanulni hová kell mennem?
Figyelt kérdés
És ha tudok basszus gitározni (apám régen megtanult, még gyerek korában és megtanított engem is) akkor is kell megint alapoznom és hasonlók?2012. máj. 10. 18:39
11/11 anonim válasza:
Nézz utána szerintem a felvételi követelményeknek. A kodolányira szerintem jóval több kell annál, hogy tudj jól gitározni. Rengeteg elmélet kell, jazz összhangzattan, nem könnyű, és szerintem tanár nélkül felkészülni is lehetetlen jóformán. De ott a kőbányai zenei studió, ott foglalkoznak veled, kell oda is elmélet, de jóval könnyebb mint a fősuli. Max elvégzed a kőbányait, és utána már el tudsz menni a kodolányira:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!