Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha gitár oktatónak/tanárnak...

Ha gitár oktatónak/tanárnak (pontosabban basszus gitár) szeretnék tanulni hová kell mennem?

Figyelt kérdés
És ha tudok basszus gitározni (apám régen megtanult, még gyerek korában és megtanított engem is) akkor is kell megint alapoznom és hasonlók?

2012. máj. 10. 18:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Kodolányi János főiskolán tanulhatsz basszusgitározni.

[link]

2012. máj. 10. 18:59
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

akkor ezek szerint újra kell majd alapoznom.

2012. máj. 10. 19:12
 3/11 anonim ***** válasza:

Biztos kell valamit alapozni, de az biztos, ha ide mész, nagyon jól jársz vele. Jazz az nagyon fontos, hogy megtanuld. De ugye több stílust is megtanítanak.

Én is basszusgitáros vagyok amúgy, de én nem járok zenei iskolába, de párszor gondoltam már, mert biztos sok jót tanítanak :)

2012. máj. 10. 19:15
 4/11 A kérdező kommentje:

Értem :D

csak furcsa lesz megint az elejétől venni mert pici korom óta tanulok már és na :D

2012. máj. 12. 12:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Azért nem kell teljesen az elejétől kezdened, ha az alapokat már tudod. Az ismétlés meg nem árt :)
2012. máj. 12. 14:13
 6/11 A kérdező kommentje:
ebben van valami :D
2012. máj. 12. 14:30
 7/11 anonim ***** válasza:
de mire tanított meg apukád? Egy hangszeren nem lehet megtanulni, mindig van hova fejlődni. Technikákkal hogy állsz? Slap, tapping, ujjal pengetés, minden megy? És az elmélet?
2012. máj. 12. 16:05
 8/11 A kérdező kommentje:

igen tudom, a megtanultam hülye szó rá..inkább vegyük úgy hogy elég sok mindent tudok..:D

igen, azok mennek.

elmélet is nagyrészt megy.

kisebb koromba emlékszem még csak tab-ot tanított olvasni, és utána kezdte el a kottát.

és eléggé beleszerettem a hangszerbe :D

2012. máj. 12. 17:10
 9/11 anonim ***** válasza:
összhangzattan zongorán?:)
2012. máj. 12. 17:57
 10/11 A kérdező kommentje:
nem :$ :D
2012. máj. 13. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!