Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Osztályozó vizsga. Hogy is...

Osztályozó vizsga. Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Először is nagyon jól tudom hogy a legpontosabb infókért az iskolában kell kérdezősködni, de kíváncsi vagyok magánvéleményekre is.

A helyzet az, hogy öt évfolyamos osztályba jelentkeztem de bevallom őszintén utálom. Már megvannak a konkrét céljaim továbbtanulás céljából és a +1 év előnye is megvan(nyelvvizsga érettségi) így gyakorlatilag már csak hátráltat a dolog. Most lennék negyedikes és az jutott eszembe hogy osztályozó vizsgát tennék az éves anyagokból gondolom akkor "ugrok" egy osztályt és gyakorlatilag úgy végeznék mintha rendesen 4 évet jártam volna gimibe.

Lehetséges ez így? Mert akkor inkább rászánom magam egy 3-4 hónapnyi gyötrelmesen nehéz tanulós- időszakra mint +1 év időhúzásra.

2012. máj. 10. 10:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
most lennel negyedikes? akkor tegnap erettsegiztel volna töriből...
2012. máj. 10. 10:27
 2/12 A kérdező kommentje:
bocsánat elírtam...úgy akartam volna érteni hogy szeptemberbe kezdeném a negyedik évem....
2012. máj. 10. 10:28
 3/12 anonim ***** válasza:
hm.... szerintem nem ersz sokat az osztalyozovizsgakkal, hisz h lenne meg elobb az eved? elorehozott erettsegik? akkor is csak par honapot nyernel, es max keresztfelevesen tudnal tovabbtanulni ha szeretnel! en egyszer raktam osztalyozovizsgat, de a mi sulinkban csak felevkor lehetett, igy tudtal megcsinalni 2 evet egy ev alatt. ha szeptembertol negyedikes vagy sztem ennek nincs sok ertelme... es ugy tudom h nem is minden suliba van ez a lehetoseg!
2012. máj. 10. 10:36
 4/12 A kérdező kommentje:
én olyanról hallottam vannak osztályozók szeptemberbe( az őszi érettségik miatt ugye) de akkor te megcsinálhatod minden 11.-es tárgyból és akkor gyakorlatilag még abban az évben folytathatod 12.-be és akkor végülis már végzős is vagy...azért kérdezem hogy ez így lehetséges e vagy csak mendemonda
2012. máj. 10. 10:45
 5/12 anonim ***** válasza:
igen, en igy csinaltam ahogy irtad! de tenyleg ugy tom h nem minden suliban van ra lehetoseg! meg esetedben sztem annyira felesleges is lenne.... de te tudod.....
2012. máj. 10. 10:50
 6/12 anonim ***** válasza:
Elvileg lehetséges, mert a 4 évet mindenképp kijárod. Gyakorlatilag kérdéses, nem tudom, hogy lehet osztályozóvizsgázni pl. tesiből.
2012. máj. 10. 10:51
 7/12 anonim ***** válasza:
jah es evvegen is osztalyozot kellett tennem 12-bol, nem csak felevkor 11-bol! raadasul a volt sulimban csak felevkor lehetett osztalyt valtani! tenyleg mindenkepp kerdezz utana vmelyik tanartol....
2012. máj. 10. 10:52
 8/12 A kérdező kommentje:
huh, ez már így kezd egyre bonyolultabb lenni...bár megőrjít a tudat hogy még 2 évig poshadok gimibe úgy érzem jobb lesz hozzászoknom
2012. máj. 10. 17:28
 9/12 anonim válasza:
Ha elmész egy dokihoz és elmondod,hogy ez a gond felment és a tesi megvan oldva.
2012. nov. 13. 06:16
 10/12 anonim ***** válasza:
tesibol is lehet osztalyozovizsgat letenni, csak ugy mint erettsegizni is lehet tesibol...
2012. nov. 14. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!