Osztályozó vizsga 9. -ben?
Jövőre leszek 9.-es és azt hallottam,hogy lelehet érettségizni informatikából.Ehhez pedig kell osztályozó vizsga 9.-10.. Ezt jelezzem majd a tanárnál?(Ha egyáltalán lelehet tenni)
köszi a válaszokat:)
2. válaszoló:
Igen,én is igy tudtam
látszik, hogy nem tudod, miről beszélsz :)
egy info érettségi, ahhoz hogy jól megcsináld, nagyon nehéz, 3 órád van megcsinálni a gyakorlati részét, és nagyon hosszúak a feladatsorok, nehéz beosztani úgy az idődet, hogy be tudd fejezni, valamint a szóbelire is fel kell készülni, ki kell dolgozni a tételeket
nem elég, hogy csak túl legyél egy nyűgön, és majd lógsz inforól, jól kell megcsinálni, főképp ha később tovább akarsz tanulni
számtalan osztálytársam 30% környéki eredményt ért el eddig a próbaérettségiken
és még annyit, ha elbuksz az osztályzóvizsgán, akkor utána az év végét is 1-el zárod, vagyis megbuksz és augusztusban menned kell vizsgázni, vagy az is lehet hogy akkor a 9.-et kell előröl kezdened, már nem is emlékszem, és utána egy évig nem érettségizhetsz infoból, úgyhogy jól gondold meg
Persze,minden tanulás nélkül akartam nekivágni,mellesleg nálunk 4.óta heti 2 info van,és nem csak paintel játszunk.
Tesóm 11.-ben érettségizett belőle,96%-ra,minimális tanulással. Én pedig a nyaram egy részét rászánnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!