Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Osztályozó vizsga 9. -ben?

Osztályozó vizsga 9. -ben?

Figyelt kérdés

Jövőre leszek 9.-es és azt hallottam,hogy lelehet érettségizni informatikából.Ehhez pedig kell osztályozó vizsga 9.-10.. Ezt jelezzem majd a tanárnál?(Ha egyáltalán lelehet tenni)

köszi a válaszokat:)

2012. márc. 1. 19:03
 1/8 anonim válasza:
100%
9-be nem tehetsz még előrehozott érettségit. Esetleg 10. év végén de azt sem biztos. 11. eleje már lehet.
2012. márc. 1. 19:04
 2/8 A kérdező kommentje:
És ha leteszem az osztályozó vizsgát akkor nem kell bejárnom? áá,pedig azt hittem,hogy már 9.ben letudok érettségizni infobol:(
2012. márc. 1. 19:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
érdekes...én msot vagyok kilencedikes és nekünk lehetett előrehozott érettségit tenni angolból.
2012. márc. 2. 19:55
 4/8 A kérdező kommentje:

2. válaszoló:

Igen,én is igy tudtam

2012. márc. 2. 20:22
 5/8 anonim ***** válasza:

látszik, hogy nem tudod, miről beszélsz :)

egy info érettségi, ahhoz hogy jól megcsináld, nagyon nehéz, 3 órád van megcsinálni a gyakorlati részét, és nagyon hosszúak a feladatsorok, nehéz beosztani úgy az idődet, hogy be tudd fejezni, valamint a szóbelire is fel kell készülni, ki kell dolgozni a tételeket

nem elég, hogy csak túl legyél egy nyűgön, és majd lógsz inforól, jól kell megcsinálni, főképp ha később tovább akarsz tanulni

számtalan osztálytársam 30% környéki eredményt ért el eddig a próbaérettségiken

és még annyit, ha elbuksz az osztályzóvizsgán, akkor utána az év végét is 1-el zárod, vagyis megbuksz és augusztusban menned kell vizsgázni, vagy az is lehet hogy akkor a 9.-et kell előröl kezdened, már nem is emlékszem, és utána egy évig nem érettségizhetsz infoból, úgyhogy jól gondold meg

2012. márc. 2. 21:49
 6/8 A kérdező kommentje:

Persze,minden tanulás nélkül akartam nekivágni,mellesleg nálunk 4.óta heti 2 info van,és nem csak paintel játszunk.

Tesóm 11.-ben érettségizett belőle,96%-ra,minimális tanulással. Én pedig a nyaram egy részét rászánnám...

2012. márc. 2. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
hát figyi, a te dolgod, de tanár nélkül nem készülnék fel
2012. márc. 3. 21:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a fél osztály letett már pár osztályozóvizsgát, vagy most készül (kilencedikes vagyok). Többségében angolból, németből, olaszból, matekból és fizikából.
2012. márc. 22. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!