Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A kaposvári TIT iskoláról mi...

A kaposvári TIT iskoláról mi a vélemény?

Figyelt kérdés
föleg olyanok érdeklenek akik ott éretségiztek! Most oda jelentkeztem éretségire,2év, utána mindenképp szeretnék Budapesten fösuliba jelentkezni...viszont sokaktól azt hallom hogy a "tites" éretségit nem nagyon fogadják el! Tud valaki erröl bármit? Ha ott végeztél tudtál tovább menni fösuliba? Köszönöm!
2009. jún. 23. 18:54
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Érdekes...

eddig az évnyitót tudtad mást nem!

Söt még te mondtad hogy tuti nemkezdödik hétfön!!!!!!!!!

De most már mind1

2009. szept. 5. 18:02
 32/42 anonim ***** válasza:
egyikben sem voltam biztos,nem tudom miért kell ilyennek lenned.
2009. szept. 5. 18:16
 33/42 A kérdező kommentje:

Nem rosszból irtam....

Csak mondtam. De ez már nem is fontos! Megtudtuk és kész!

2009. szept. 5. 19:36
 34/42 anonim ***** válasza:
Akkor oké csak ez olyan dicsekvősnek tűnt és ezt nem szeretem. Meg az írásból nem igazán lehet kivenni hogy hogyan is gondolta az ember.
2009. szept. 6. 18:20
 35/42 anonim válasza:
nekm lenne egy olyan kér(d)ésem hogy valaki a tankönylistát letudná írni nekem? vagy hogy milyen könyveket kapott? mert lecsúsztam a rendelésről és azt sem tudom milyen könyvek kellenek.. 9.es vagyok érettségis képzés
2009. szept. 29. 18:59
 36/42 A kérdező kommentje:

Hát bocsi! Mi 11.be kezdtünk (az elöttem iró is) igy nemtudom hogy 9.be milyen könyvek kellenek!

Kérd el egy osztálytársadtól a papirt, vagy kérdezd meg milyen könyveket rendeltek!!:)

2009. szept. 29. 20:34
 37/42 anonim válasza:

Szia!

Én tavaly végeztem a TIT-ben,hülyeség h nem fogadják el a tites érettségit...Mindenhol ugyan azt irják.Engem gond nélkül felvettek egyetemre.(Zrinyi Miklos Nemzetvédelmi Egyetem)

2010. márc. 4. 12:56
 38/42 A kérdező kommentje:

Köszi!!

Ez most nagyon jó hir nekem!:)

2010. márc. 4. 15:47
 39/42 anonim válasza:
Én az utolsó évben már 9re jártam suliba / mániákus késő vagyok /, de nem is foglalkoztak vele....Bementem 1-2 órára, eljöttem....A kutya nem kérdezte meg tőlem a következő napokban, hogy miért nem voltam ott, stb... Bár hozzá kell tegyem, a jegyzeteim mindig megvoltak. A matek órák mindig délután voltak,azt hiszem 13.00-16.00 / VICC /. a 2 év alatt nem ültem végig egy órát sem,s maximum 5-re mentem be, unalmas volt és a délutánomat nem áldoztam fel ilyen hülyeségre.Ennek ellenére leérettségiztem, nemis akármilyen eredménnyel. Szóval megszakadni nem fogsz :-)))! Sok sikert
2010. aug. 23. 13:51
 40/42 A kérdező kommentje:
És az érettségi milyen volt? Úgy értem segítettek a tanárok? Vagy vészes volt? :)
2010. aug. 23. 14:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!