A kaposvári TIT iskoláról mi a vélemény?
Figyelt kérdés
föleg olyanok érdeklenek akik ott éretségiztek! Most oda jelentkeztem éretségire,2év, utána mindenképp szeretnék Budapesten fösuliba jelentkezni...viszont sokaktól azt hallom hogy a "tites" éretségit nem nagyon fogadják el! Tud valaki erröl bármit? Ha ott végeztél tudtál tovább menni fösuliba? Köszönöm!2009. jún. 23. 18:54
31/42 A kérdező kommentje:
Érdekes...
eddig az évnyitót tudtad mást nem!
Söt még te mondtad hogy tuti nemkezdödik hétfön!!!!!!!!!
De most már mind1
2009. szept. 5. 18:02
32/42 anonim válasza:
egyikben sem voltam biztos,nem tudom miért kell ilyennek lenned.
33/42 A kérdező kommentje:
Nem rosszból irtam....
Csak mondtam. De ez már nem is fontos! Megtudtuk és kész!
2009. szept. 5. 19:36
34/42 anonim válasza:
Akkor oké csak ez olyan dicsekvősnek tűnt és ezt nem szeretem. Meg az írásból nem igazán lehet kivenni hogy hogyan is gondolta az ember.
35/42 anonim válasza:
nekm lenne egy olyan kér(d)ésem hogy valaki a tankönylistát letudná írni nekem? vagy hogy milyen könyveket kapott? mert lecsúsztam a rendelésről és azt sem tudom milyen könyvek kellenek.. 9.es vagyok érettségis képzés
36/42 A kérdező kommentje:
Hát bocsi! Mi 11.be kezdtünk (az elöttem iró is) igy nemtudom hogy 9.be milyen könyvek kellenek!
Kérd el egy osztálytársadtól a papirt, vagy kérdezd meg milyen könyveket rendeltek!!:)
2009. szept. 29. 20:34
37/42 anonim válasza:
Szia!
Én tavaly végeztem a TIT-ben,hülyeség h nem fogadják el a tites érettségit...Mindenhol ugyan azt irják.Engem gond nélkül felvettek egyetemre.(Zrinyi Miklos Nemzetvédelmi Egyetem)
38/42 A kérdező kommentje:
Köszi!!
Ez most nagyon jó hir nekem!:)
2010. márc. 4. 15:47
39/42 anonim válasza:
Én az utolsó évben már 9re jártam suliba / mániákus késő vagyok /, de nem is foglalkoztak vele....Bementem 1-2 órára, eljöttem....A kutya nem kérdezte meg tőlem a következő napokban, hogy miért nem voltam ott, stb... Bár hozzá kell tegyem, a jegyzeteim mindig megvoltak. A matek órák mindig délután voltak,azt hiszem 13.00-16.00 / VICC /. a 2 év alatt nem ültem végig egy órát sem,s maximum 5-re mentem be, unalmas volt és a délutánomat nem áldoztam fel ilyen hülyeségre.Ennek ellenére leérettségiztem, nemis akármilyen eredménnyel. Szóval megszakadni nem fogsz :-)))! Sok sikert
40/42 A kérdező kommentje:
És az érettségi milyen volt? Úgy értem segítettek a tanárok? Vagy vészes volt? :)
2010. aug. 23. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!