A kaposvári TIT iskoláról mi a vélemény?
És ez tuti hogy akkor lesz?
És aznap akkor nem is kell bemenni a suliba?
Hát ez azért nagyon gáz igy,hogy az igazgató dönti el, hogy 2vagy 3 éves lesz!!! Én ugy tudtam 2éves!
Amugy Hajni vagyok! És te?
pff hát azt még nemtom, majd eldöl! :)
Amugy angolos vagy németes vagy? Mert nembiztos hogy egy osztályba leszünk sajnos!
Én is 4 barátnömmel mentünk beiratkozni és mondtuk,hogy egy osztályba akarunk lenni, aztán még most augusztusban is visszamentünk ez miatt, de nemigértek semmit!
Hát megkell mondjam én is félek azért kicsit! Új osztály új emberek meg minden! De talán jol sül el az egész! :)
És te hogyhogy oda jelentkeztél? Szakma után éretségizel vagy csak ugy? :)
Én angolos vagyok!
Most voltál 10.es vagy most mész 10.be?
Hát nemtudom! Én azt mondom, ha jol tanulsz és jó lesz a végén az eredményed akkor van rá esély!:)
Remélhetöleg egybe leszünk a barátnöimmel, akkor vegyes osztályba leszünk mert közöttük is van németes és akkor lehet te is oda kerülsz!
Hát lehet,hogy igazad van a fösulival kapcsban, én ugysem itt kaposváron akarom folytatni hanem pesten ott pedig azt sem tudják milyen a tites éretségi! De az is lehet hogy inkább külföldre megyek ki dolgozni, majd még meglátom!
Még azt akartam kérdezni,hogy ez a megyeháza arra a városi könyvtár fele van ugye? A szökökutnál kell felmenni, nem? Ha jol gondolom.
És képzeld most meg ugy hallotam, hogy kedden csak évnyitó lesz és majd a következö héten kezdödik a tanitás, ez igaz lehet? Ezt egy ismerösöm mondta aki már 1éve odajár! Nem mondtak a telefonba semmit hogy mikor kezdödik a tanitás?
Nembiztos hogy külön lesznek! Mert van angolos németes és vegyes csoport/osztály.
Majd ma kiderül mi igaz ebböl az egészből mert egy barátnöm bemegy megkérdezi!
De azért jo lenne ha egy héttel késöbb kezdödne!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!