Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A kaposvári TIT iskoláról mi...

A kaposvári TIT iskoláról mi a vélemény?

Figyelt kérdés
föleg olyanok érdeklenek akik ott éretségiztek! Most oda jelentkeztem éretségire,2év, utána mindenképp szeretnék Budapesten fösuliba jelentkezni...viszont sokaktól azt hallom hogy a "tites" éretségit nem nagyon fogadják el! Tud valaki erröl bármit? Ha ott végeztél tudtál tovább menni fösuliba? Köszönöm!
2009. jún. 23. 18:54
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát elfogadják mert muszáj elfogadni, inkább melóhelyen lehet gond a tites érettségi mert, hát ugye színvonal az ott nincs..:S Komolytalan iskola.

Én nem ott végeztem egyébként, de kaposvári vagyok.

2009. jún. 23. 19:15
 2/42 A kérdező kommentje:
igen,tényleg nem a komolyabb sulik közé tartozik! de pl az irásbeli vizsga: mindenhol ugyanazt irják max a szobeli ami lazább lehet... sztem
2009. jún. 23. 19:19
 3/42 anonim ***** válasza:
100%
Persze éppen ezért mondom, h elfogadják fősulin, mert ugye egységes. Én szóbeliről azt hallottam, hogy sorban vannak a tételek, meg hát tuti lazább mint pl. Táncsics-ban :D
2009. jún. 23. 19:32
 4/42 A kérdező kommentje:
hát az bizti :):D
2009. jún. 23. 20:28
 5/42 anonim ***** válasza:
100%
Hogy honnan mehetsz fősulira, az csak a te eredményeidtől függ. Persze egy jó iskolában könnyebb eredményeket elérni. A TIT szar, a Táncsicsból jobb esélyekkel indulnál.
2009. jún. 23. 22:39
 6/42 anonim ***** válasza:
Az ilyen iskolákat azért létesítették, hogy azok, akik érettségire vágynak, megkapják. Vagyis, akik 16 évesen otthagyták a sulit, szakmunkásban végeztek és mégis szeretnének még tanulni, mert benőtt a fejük lágya, azok járnak oda. Semmi baj nincs vele, általában az ott érettségizettek nem tanulak tovább, max egy OKJ-t csinálnak, mert ahoz kell papír.. Ennyi. Nem leszel semmivel sem kevesebb, ha tényleg lelkiismeretesen tanulsz, csinálsz nyelvvizsgá(ka)t, bármit elérhetsz egy ilyen érettségivel is.
2009. jún. 24. 15:11
 7/42 anonim válasza:
100%

Így van elfogadják,de.....ott csak az nem érettségizik le,aki nem tud olvasni(tisztelet a kevés kivételnek).De valóban,olyan ismerőseim vizsgáztak ott,hogy ajjaj!

Én Kinizsis voltam,ha újra kezdeném,csak oda mennék.Bár egy tites tanár azt mondta nekem,miért nem hozzájuk mentem,mert a fent említett iskola sokat képzel magáról.Én nem ezt tapasztaltam,csak ajánlani tudom.Van színvonal!De valóban,tanulj,és saját magaddal szemben sem lesz baj!

2009. júl. 15. 04:48
 8/42 anonim ***** válasza:
én is ezt hallottam hogy nem fogadják el. Kedves kérdező, te leszel az osztálytársam jövő héttől mert én is oda jelentkeztem:D
2009. aug. 26. 18:29
 9/42 A kérdező kommentje:

Nem mondod?? Én is oda jelentkeztem!!

De jo hogy itt összefutottunk :D

Nemtod mikor lesz a tanévnyitó meg stb? :)

2009. aug. 26. 18:43
 10/42 anonim ***** válasza:
De tudom. Kedden délelőtt 9-kor a megyeházánál lesz. Az ott a sétáló körül van. A tankönyvosztás meg úgy lesz hogy ott adnak egy papírt amin rajta lesznek a könyvek címei, amelyiket tudod beszerzed, amelyiket nem azt pedig megveszed.És az igazgató dönti el hogy 2 vagy 3 évesre mész, bizonyítványfüggő.Más valamit is tudni szeretnél?Kérdezz, ha tudok válaszolok,mi a neved?
2009. aug. 26. 18:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!