Építész szeretnék lenni, mennyire kell tudnom rajzolni?
Figyelt kérdés
külföldön járnék építész képzésre, nem mérnök, csak építész. Mennyire kell tudni rajzolni? mert nekem azt hiszem a tehetségem meg van hozzá, de soha se tanultam rajzolni. Ez mekkora hátrány? Aki jelentkezett ilyenre h készült fel?2012. máj. 1. 16:51
1/7 anonim válasza:
Inkább szerkeszteni kell tudj jól. S azt viszont nagyon sokat fogsz majd az egyetemi évek alatt. Rengeteg tervet kell megrajzolni.
2/7 anonim válasza:
Nem egészen. Építésznek a szabadkézi rajz is nagyon fontos. (Illetve, mindössze csak ez az alapja egésznek) Gyakorolni nem árt, lehetőleg elég sokat. Szerkesztés, ábrázoló geometria, szabadkézi rajz, az, aminek jól kell mennie.
3/7 anonim válasza:
rajzolásnak jól kell mennie. itt Magyarországon építész szakra van külön rajz alkalmassági is...
4/7 A kérdező kommentje:
és h tudom mindezt gyakorolni? mert sosem tanultam és azt sem tudom h kezdjek hozzá, mivel tudom fejleszteni ezeket a képességeimet amik szükségesek egy jó építésznek
2012. máj. 1. 18:39
5/7 anonim válasza:
szerintem először otthon csinálj magadnak 10x10x10 kockát, tedd egy kicsit távolabb magadtól aztán rajzold le jó nagyban :D . aztán amikor szerinted kész akkor tedd a fal mellé a kész rajzot,te meg 3 méterről nézve ellenőrizheted hogy mi jó és mi lett rossz. aztán keress valakit aki ért hozzá és elmagyarázza neked hogy jó e nem e illetve hogy miket gyakorolj.
6/7 anonim válasza:
ne monddd hogy alkalmassági!! mert szívrohamot kapok ha arra gondolok hogy nem lesz meg..
7/7 A kérdező kommentje:
ahova én jelentkezem ott le kell adni egy mappát, aztán van feladat is, de azokat is otthon kell elkészíteni.De én őszintén szólva most képtelen lennék erre. Pedig nagyon szeretnék, csak annyira új ez az ötlet h építész legyek, és sosem tanultam ilyet. Ezért érdekelne h h kezdjek hozzá
2012. máj. 1. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!