Ír egyáltalán valaki kémia közép érettségit?
Úgy látom a kérdésekből, hogy mindenki az emeltre készül...
Szerintetek lehet tippelni speciális feladatra (mint például tavaly a vörösiszap)?
Ahahahahaha... ez volt az év legjobb vicce!!! Juhuhuhu
Arra lennék kíváncsi, hogy nagyon megemelkedett-e az emelt kémiát választók száma. Esetleg ha erre vonatkozó statisztikai adatokkal tudnál szolgálni azt nagyon megköszönném!
Több oka is lehet, ami nekem hirtelen eszembe jut:
1.: Aki emelt szinten teszi az jobban is készül rá, több feladatot old meg, komolyabban foglalkozik vele, ezért amit nem ért itt teszi fel kérdésként.
2.: Aki középszinten teszi, azt nem érdekli annyira, hogy kérdezzen.
3.: Utópikus eset: a középszintű ilyen szinten érthető, hogy nincs sok kérdés.
ha komolyan gondolod a továbbtanulást kémiából, akkor nem árt az emelt. én is középszinten nyomtam (természetesen 5ösre, hibátlan szóbelivel...) aztán úgy repültem vegyészmérnökiről, hogy a lábam se érte a talajt...
most egy kis egyetem kémia szakjára járok, itt azért sikerül bentmaradni.
Én középszinten megyek kémiából, de nekem ez is elég egyelőre :D bár tanárom van, aki elvárja tőlem, hogy minimum 90 %-ot írjak (én is ilyet szeretnék persze) mégis úgy látom ez nem fog sikerülni, pedig nagyon de nagyon hajtok :( az a legnagyobb hibám, hogy azok a képletek csak nem akarnak megmaradni bennem, főleg szerves kémiából, amit egyébként nagyon szeretek.
Kérdező: neked hány % a célod vele? Hova felvételizel?
Köszönöm szépen a válaszokat! Én azért közepet írok, mert több pontot tudok összeszedni, mint ha emeltet írnék. Egyébként orvosira készülök és a 90 százalék a cél, persze ha ennél többet érnék el az még jobb lenne... (90%-kal 454 pontom lenne, bár nem tudom hogy SOTE-ra elég lenne-e)
Szóval szerintetek lehet tippelni feladatra? Nekem csak a szén-monoxid jut az eszembe a téli fűtésbalesetek miatt, de ez talán biológián esélyesebb...
Én is közepet írok, a Silber által utópisztikusnak vélt 3. ok miatt nem adtam életjelet magamról
itt, a gyk-n.
Ha beleraknak egy a tavalyi vörösiszaposhoz hasonló szopatósat, akkor felkeresem a teszt összeállítóit és csomókban tépem ki az összes hajukat és a hónaljkutyájukat.
A szeméremszőrzetüket megkímélem, mert annak eltávolításához nincs gusztusom, tekintetbe véve, hogy a legtöbbjük biztos kivénhedt bányarém. :D
CsCat: :) :) :)
nem hiszem, hogy még egyszer vörösiszapos kérdés lenne, bár minden lehetséges és akkor szívesen segítek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!