Miből tudok hamarabb felkészülni: emelt biosz, vagy közép kémia?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni melyiket tegyem le októberben. Az emelt biosz nagyon sok, viszont kémiából igen csak alapszinten állok. Viszont utóbbinál segítene egy tanár. Mindkettőt elkezdtem tanulgatni, nézegetni, bioszból alapból jó vagyok, kémiából viszont jól tudom az alapokat. Mit gondoltok? (Bocsi a hülye kérdésért...)2011. júl. 20. 19:11
1/4 anonim válasza:
Közép kémia. Az, hogy bioszból jó vagy elég kevés az emelthez belőle. Főleg tanár nélkül. Kémiából viszont a közép könnyen megtanulható csak időt kell szánni rá és átvenni az alapokat. Ha segít egy tanár könnyen meg lesz..
2/4 anonim válasza:
Szerintem ezt attól függ, mire kell.
Ha állami orvosira akarsz menni, akkor mind a kettőből kell vagy 90%. Szóval jól gondold meg, mennyire érdemes előrehozni valamelyiket is.
3/4 anonim válasza:
Én mindenképpen a kémia közepet ajánlom, hacsak nem vagy reménytelenül bioszßuzi.
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló!
Nem gondolod, hogy kicsit későn érkezett meg a válaszod? :) Tavaly júliusban írtam ki a kérdést...
2012. ápr. 19. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!