Hogy lehetnék felderítő mesterlövész?
Figyelt kérdés
Szeretnék mesterlövész lenni, de nem raj-mesterlövész hanem felderítő. Hol kéne tanulnom/jelentkeznem és hogy válhatok azzá?2012. ápr. 26. 20:57
1/4 anonim válasza:
Lépj ki a Call of duty világából. Fiatal vagy te még ehhez. Azt sem tudod miből áll, csak a játékokban vagányságnak tűnt.
2/4 A kérdező kommentje:
Kösz a választ! Igazad van, a call of dutyban tetszett meg a mesterlövészkedés, és ahogy elkezdtem utána nézni a neten egyre jobban tetszeni kezdett. Még 11 évesen kaptam egy légpuskát és egyből egy távcsövet vettem rá. :-)
2012. máj. 4. 20:59
3/4 anonim válasza:
Figyelj, próbálj ki valamit.
Lefekszel a földre, hason. És egy órán keresztül nem mozdulsz meg. Egy kummányit se.
4/4 anonim válasza:
Először járd ki az álltalánost, aztán tedd le az érettségit, és ha még precíziós lövész akarsz lenni akkor jelentkezz egy toborzó irodában, ess át az alapkiképzésen és ha átlagon felül lősz akkor majd a kiképzőtiszted beajánl az illetékes egységekhez. Ne várd el a honvédségtől hogy ők majd kinyalják a segged és komoly összegeket belédfeccölve mindenáron "mesterlövészt" képeznek belőled. EZ NEM EGY OKJ-S TANFOLYAM! Egyébként kezdj el sportolni és járj el lőni, így növelheted az esélyeidet. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!