Valami rendőr szerűség szeretnék lenni ( mesterlövész, vagy nyomozó). Most 11. -es vagyok. De tesizni pedig nem szeretek. Nincs is meg hozzá az alakom. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 14:12
1/5 anonim válasza:
Ha a fizikumodat nem fejleszted, akkor olyan aktakukac-szerűség lesz belőled, de az sem a rendőrségnél.
2/5 anonim válasza:
Na ez megint egy ilyen "asssztaaa de menő a mesterlövész, meg a nyomozóóóó"... és ebből dönti el hogy az akar lenni...
3/5 anonim válasza:
Soha nem leszel még csak szerűség sem!!! leközelebbről max a sittről fogod látni a rendőrséget!!!
4/5 anonim válasza:
mi az, hogy rendőr szerűség csillagom? itt elhivatottnak kell lenni, a tesit meg nem lehet kikerülni. én inkább nem is tesinek neveznék egy egy önvédelem órát az RTFen. mindent bele kell adni amit bírsz, amíg birod. ha nem bírod sokáig, mehetsz haza anyucihoz. én lány vagyok, hidd el tudom miről beszélek. nem jó hegyen felfele futni sárban.
De ha mindenáron rendőr szerűség szeretnél lenni, akkor tudok egy neked való helyet. Lehetsz például biztonsági őr a teszkóban, elég hozzá 8 osztály, meg 50.000 Ft. Annyi kell hozzá, hogy letudd írni hiba nélkül a neved.menni fog.
5/5 anonim válasza:
Én milliárdos szerűség akarok lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!